Nie ma jak pomylki na stronie wfirmowej. ale w swait pojdzie, to moze beda zmuszeni zrobicobstawiam 8k PLN...
Nie ma jak pomylki na stronie wfirmowej. ale w swait pojdzie, to moze beda zmuszeni zrobicobstawiam 8k PLN...
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-10-2009 o 12:49
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To jest bajka. Wejdźcie na "Lens specs", a później na "click here to purchase" - pokazuje się wersja stara jak świat.
Piszą, że w tym miesiącu 1D (APS-H, 16mpx), a w lutym 1Ds (i tylko ~36mpx).
Oba z Digic V.
Też myślę, że Japończykom dwa razy Digic 4 w dwóch Markach IV kojarzy się z Pratchettowym: "sort of person who stood on mountaintops during thunderstorms in wet copper armour shouting 'All the Gods are bastards.'"![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Ciekawe, że zrezygnowali z PMA. Ciekawe jaka jest nieoficjalna przyczyna tego stanu rzeczy? Bo że "termin PMA nie wpisuje się w harmonogram prezentacji nowych produktów" to jakoś mnie nie przekonuje 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Myślę, że ze słupków, diagramów i wykresów wyszło im, że się "nie opyla":
- CES jest nadal w Las Vegas, a PMA już nie,
- CES jest w styczniu, PMA w marcu,
- Na CES jadą nie tylko z aparatami...
http://www.photoplusexpo.com/ppe/index.jsp - to to?
PS
Zapomniałem dodać, że:
- W Las Vegas jest Caesars Palace, gdzie na żywo można spotkać Cher i/lub Celinę Dion i chyba też Marię Carey