Jutro ów wielki dzień w historii Canona![]()
Obstawiam telewizor OLED 3D.
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
inzynierowie zeslani za kare z DSLR mogli by to zrobic.
ale ksiegowi i tak by tego nie puscili. a ponizej kalkulatorow to juz jest tylko uczenie fizy/matmy w ogolniaku, ewentualnie R&D dzialu foto w Sony. ale przy 3 etatach w sumie i braku rotacji, to juz latwiej ten ogolniak![]()
Na poważnie to kombinują coś z HP.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No i w ten sposób przycisk staje się coraz bardziej potrzebny. Chyba że koncepcja jest taka, że będzie drugi specjalnie do HP:-D.
Na poważnie to podobno (takie krążą ploty) Canon od dawna robi bebechy do drukarek HP i całkiem rozsądne może być to, że połączą się w jeden brand.
Kapitan Wagner