Dokładnie! Takie FF-owe 7D ta trójka by była.
Dokładnie! Takie FF-owe 7D ta trójka by była.
C-F-K - forever
Hmm .. a co jest odpowiednikiem 5D w nikonie?...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie. Chodzi o 1D a nie 1Ds. Przy pro cropie 1.6x(7D) moim zdaniem nie ma sensu wypuszczac pro cropa 1.3x(1D). Dlatego uwazam ze 1D bedzie FF a jesli tak to nie ma miejsca na FF pomiedzy 1D a 5D.
Ostatnio edytowane przez wain ; 22-09-2009 o 13:26 Powód: Automerged Doublepost
5D to puszka typu Kononowicz - nie ma niczego. Nikon takiego modelu rzeczywiście nie ma.
Dlaczego nie ma miejsca? 5D -> 3D -> 1D -> 1Ds. Cena 5D spadnie do poziomu najtańszego FF Sony, 3D będzie o 1 tys. USD droższy od 5D, 1D będzie o 1 tys. USD droższy od 3D, a 1Ds będzie o 3 tys. USD droższy od 1D i masz swój porządek.Dlatego uwazam ze 1D bedzie FF a jesli tak to nie ma miejsca na FF pomiedzy 1D a 5D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie kojarze w nikonie FF ze autofocusem jak w d60
3d (FF + AF z 7d) moze byc polepszonym d700 (wizjer, pixele, szumy, kolory). ale czy bedzie to sie okaze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ale skoro u nikona d700 nie zabija sprzedazy nikonowskich full profi puszek, to i w canonie nie powinno.
zauwaz ze pozycjonowanie sprzetu w canonie wlasnie sie zmienia. kto wie, czy linia 5d nie zostanie jeszcze bardziej okrojona, 3d nieco poprawionym 700d bedzie.
Ostatnio edytowane przez Loome ; 22-09-2009 o 13:58 Powód: Automerged Doublepost