Strona 211 z 608 PierwszyPierwszy ... 111161201209210211212213221261311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 101 do 2 110 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    and even many engineers working on modules for the camera have not even seen the full spec list.[/i]
    Cała nadzieja w "menedżmencie"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czytaj: mkIII dostal tak w dupe od Nikona , ze nawet najbardziej rozkochani we wrozeniu z fusow folderowi onanisci maja swiadomosc, jak odlegle od rzeczywistosci moga byc ich wysysane z palca specyfikacje

Wszystko wygląda na to, że Kwanon czeka, aż konkurencja pochwali się nowymi gadżetami na rynku, następnie zbiera wszystkie do kupy, ulepsza po japońsku i daje nam ten jeden właściwy - dobry produkt.
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zuczek Zobacz posta
    Wszystko wygląda na to, że Kwanon czeka, aż konkurencja pochwali się nowymi gadżetami na rynku, następnie zbiera wszystkie do kupy, ulepsza po japońsku i daje nam ten jeden właściwy - dobry produkt.
    jakby tak bylo, to by pewnie zbankrutowali po 5 latach. a juz na pewno ksiegowi by wyjechali na "dobrowolne" "ferie" na Kamczatce. a to lobby, chyba nie bedziemy sie klocic, jest w Canonie nietykalne :-D predzej R&D foto zwolnia, albo zesla karnie do kalkulatorow i projektorow.

styl ulepszania przez Canona wyglada tak, ze mega wypas bez ewidentnych bakow daje sie tylko w serii 1. i loi za to kase.
    a w nizszych seriach... na chwile obecna wybierasz, czy chcesz solidna jakosc czy sensowny uklad AF. wiec z okresleniem "wlasciwy" to bym sie nadmiernie nie rozpedzal
    www albo tez flickr

Domyślnie

No ale zobacz, zdalny wyzwalacz lamp wbudowany w puche to już jakiś dobry czas temu nikon miał... i o takie zbieranie gadżetów mi chodziło. Teraz czekamy co pokaże nowa jedynka, a zapewne będzie miała lepsze iso od topowego nikona i jeszcze parę innych dodatków .. więc moja teoria sprawdzałaby się
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

@ zuczek - aktustyk ma rację. Innymi słowy: na półkach poniżej jedynek, za które trzeba wyłożyć ze dwa worki pieniędzy, nie ma miejsca na "właściwą" puszkę.
    Tam puszki są komplementarne

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No ale 7D trochę zaburza ten "porządek" i to jest IMO dobry zwiastun. Co do 3D myślę że to wishful thinking póki co.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ale 7D trochę zaburza ten "porządek" i to jest IMO dobry zwiastun. Co do 3D myślę że to wishful thinking póki co.
    Jesli 1dIV bedzie FF(a wszystko na to wskazuje) to 3D nigdy sie nie pojawi...

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    1DsIV
    A niby czemu? 3D wcale nie musi być specjalnie uszczelniony i mieć gripa. Nie musi też mieć aż tak dobrego AF jak przypuszczalnie będzie mieć 1DsIV.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    To by wychodzilo ze w nikonie nic powyzej d700 tez nie powinno sie pojawic?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    1DsIV
    A niby czemu? 3D wcale nie musi być specjalnie uszczelniony i mieć gripa. Nie musi też mieć aż tak dobrego AF jak przypuszczalnie będzie mieć 1DsIV.
    wlasnie zdefiniowales 7D, z tym ze Canon dolozyl Ci gratis uszczelki.
    biorac pod uwage "dalekosiezny" target 7D to zmiana APS-C na FF/APS-H bynajmniej nie bylaby realna zaleta.
    a czy jest miejsce na jeszcze jeden korpus miedzy 7D a 1D... na moje oko to 1D mkIV musialby dobrze gotowac, odkurzac i robic lody, zeby takie miejsce sie znalazlo
    www albo tez flickr

Strona 211 z 608 PierwszyPierwszy ... 111161201209210211212213221261311 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów