"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To pora najwyższa, by Kolekcjoner wrzucił gdzieś na serwer pdf'a z MkIV![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nooo, szwedzkie!
HDSLR?During this fall, Canon will make one of its largest and most important launches in the company’s history and we hope you can attend.
EOS - conditio sine Kwanon...
No cóż dużo plotek. Raczej nie będzie to nic związanego z dslr, bo to ma być 29-go bm. Może nowe mówiące ksera.
Kapitan Wagner
no co Ty, drukarki Wi-Fi HD![]()
Na poważnie to ja mam taką teorię (zresztą nie tylko mojego autorstwa), że Canon już od dłuższego czasu nie rusza swojej linii kamer (tych pro) z tego powodu, że szykują coś całkowicie nowego co wyeliminuje potrzebę modernizowania dotychczasowej oferty w tym zakresie. Można oczywiście snuć domysły czy będzie to tzw. "RED" w wydaniu Canona czy jeszcze coś innego. Pytanie czy to będzie to???
Co do cześci foto to ma być jeszcze to i owo w tym roku ale raczej nie w tym miesiącu.
Kapitan Wagner
Kolekcjoner - a w tym "to i owo" mieszcza sie moze jakies obiektywy?![]()