metallic to powinien być lakier. O!
A ten nowy dizajn mi się podoba. A że dodatkowo aerodynamiczny? Tym bardziej![]()
Pytanie tylko czy to brednie marketoidów czy tłumacza 8)?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie nie nie, Aero-dynamic body design pozwala szybciej biegac z takim body trzymanym w reku lub powieszonym na karku. Co wiecej! Pozwala osiagac nieosiagalne dotad predkosci, trzymajac aparat przy oku - cos na wzor kaskow wszystkich kolarzy itp - super aerodynamiczne rozcinajace powietrze itp![]()
No to jest nasz D300s na dpreview.
Grupy AF - bomba, ale dopóki nie ma f/8 to jest tylko proteza proAF.
Nic o lagu
Uszczelki - są
Czekam na sampelki 6400+, najlepiej z 15-85 i 100/mIS
http://www.amazon.com/gp/product/B00...SIN=B002NEGTTW
![]()
![]()
http://www.imaging-resource.com/PRODS/E7D/E7DA7.HTM
O żesz w mordę 1600 - bjiuti, 3200 bjiuti detal (pure brewed), 6400 - FAQ me, patrzcie na butelkę i pędzelki, 12800 - ja pierniczę jest pralka (nie glaca!), 12800 wciąż ma detal!!!
Sory chłopaki ale D300/s na kolanach. Canon, yes you can. Dziękuję!
Do przyszłych właścicieli mała sugestia: Dave podpiął 50/macro![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 01-09-2009 o 06:49
the silence is deafening
Cofam wszystko o "syfiastym" sensorze, mi to jednak wygląda na 5DII killerazwłaszcza jeżeli będzie faktycznie za 1700$ (przez co zresztą do świąt raczej się go nie dostanie).
Znaczy jeszcze chciałbym zobaczyć jak się na tym sensorze wyciągają detale z cienia np. przy iso200-400 (czy będzie banding i jaki szum)
Ostatnio edytowane przez arra ; 01-09-2009 o 07:02
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Pojechali na ostro jak dla mnie - sterowanie lampami, 8 fps, nowy konfigurowalny AF. Jak zawsze mnie nowości nie kręciły, to ta mnie kręci![]()
Bo pierwszy rach chyba od czasu 5D Canon dał coś naprawdę ciekawego. Jeżeli wszystko dookoła będzie działać tak jak na papierze stoi to nawet sensor nie będzie dużym problemem. Właściwie wszystko o co ludzie prosili to się w tym modelu pojawiło (za wyjątkiem wielkości sensora - no ale za to za 1700$), zachowali się dokładnie tak jak się zawsze zachowywał Nikon, czyli dali ludziom to co naprawde jest istotne.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu