Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
7D na to wlasnie czekalem wogole (zaawansowane 1.6x). Biore jak wyjdzie, tylko cena... jak ponad 6k to chyba sobie poczekam. Wogole takze obawiam sie jednego, ostatnio moda na to jest - notki serwisowe po premierach...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Na CR podali cenę pochodzącą z doniesień kilku źródeł.
Jeżeli to prawda, to szykuje się naprawdę dobra zabawka w niezłej cenie. Z tymi parametrami to będzie fajna maszynka do sportu i przyrody.
Pricing Update [CR2]
These are unconfirmed prices I’ve received from a few sources.
In USA: $1699 Body
In Canada: $1999 Body
I have no Europe, Asia or Pacific pricing at the moment.
thanks those who tipped on this
EOS 7D Specs
"EOS 7D"
-18mp
- dual digic 4
- 8 fps
- 19 af points
- ISO 100-6400 (L & H1 & H2)
- 63 metering zones
- 100% viewfinder
- Horizon Help Viewfinder
- 3″ VGA LCD
- FullHD Video
I still stick to the wireless flash master being built in. A few people are writing me saying it’s not in the camera. My source on the issue is top notch.
Sensor Size
The camera is almost obviously APS-C (1.6x Crop)
EF-S Lenses aren’t mounting on an APS-H body (without pulling the back off the lens). The prism on the top of the camera is too small for an APS-H viewfinder with 100% view. That is merely my opinion.
To keep this camera under $2000, I can’t see how they can make a larger sensor. Again, my opinion.
na tej stronie canon rumors jest napisane ze raczej nie ma szans zeby ef-sy weszly w takie 1.3
Jesli to bedzie 1.6 crop to bedzie ciekawie tylko pewno cena troche ostudzi zapały bo dośc dużo gadzetów wejdzie w to body,
Caly czas szkoda ze nie ma sensowniejszego od 5D fullfrejma.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User