No, będzie 35mm 1.2 ISCena 12k
Canon wogole coś ostatnio wziął się na porządki szklarni. Brawo. Oby jak najszybciej wypuścili na rynek te nowości i oby ceny jak najszybciej spadły![]()
No, będzie 35mm 1.2 ISCena 12k
Canon wogole coś ostatnio wziął się na porządki szklarni. Brawo. Oby jak najszybciej wypuścili na rynek te nowości i oby ceny jak najszybciej spadły![]()
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
Cos mi sie zdaje ze jesli dojdzie do update to dojdzie tylko "II".
Łał, nowe 35, no to MMM przestanie narzekać (jeśli winieta będzie podobna do 24II).
W końcu pilnują swojego. W Nikonie beczą/błagają o jasne stałki od lat, NR ostatnio zamieścił schematy nowych 24/1.4 i 35/1.4, więc może Canon ma po prostu wszystko zaktualizowane tylko dozuje swoje nowości według starej strategi "po 2 MPx więcej" dostosowując ofertę do konkurencji, po sukcesie N14-24 nie chcą nic prze-gap-ić dosłownie po polsku i angielsku
Nie widzę przeciwskazań i tak szkieł nie będzie w wolnej sprzedaży do końca 2010 (patrz 24II, nowe TSE, itd.)![]()
the silence is deafening
ahhh...no dokładnie tak jak piszesz...
właśnie z tego powodu zdecydowałem sie 35L mk I))
uważam ze to świetne szkło i nie jest mi do szczęścia potrzeba 35L mk II no chyba ze rzeczywiście canon zmienił by w niej światło na 1.2....wtedy miałbym ogromny dylemat)))
pozdrawiam
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ajlawjiu
Nie, to nasze zarobki są wzięte z innego sufitu
Imho każdy aparat bez pro AF (prosumer czyli) jest wart max. $2k.
Żeby toto miało chociaż krótki lag, 100% wizjer, no to ewentualnie a tak jest kupa i według northlight Canon patrząc jak D700 zjadło/zjada sprzedaż D3 ma/pracuje nad 1.6 pro (20 kl/s przy MLU, pro-AF) i low-$$$-FF, ale nadzwyczajniej w świecie się boi (i słusznie) to wypuścić bo będzie komercyjne sepuku.
Tylko jak można jeszcze odgrzać de facto 20D (najlepszy obrazek w serii 20-50), szczególnie teraz kiedy jest i 500D i D3000 za rogiem a o 2000D (450D) przycichło :sad:
the silence is deafening