Strona 101 z 608 PierwszyPierwszy ... 519199100101102103111151201601 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 001 do 1 010 z 6075

Wątek: Co nowego u Canona? [Plotki]

Bywalec
    Miasto
    Kamienna Góra/Wawa

Domyślnie

Co do AF to nie jest on tragiczny, ale nie jest też idealny - więc jak będzie lepiej nie zaszkodzi. Do tego przy FF mogli by zwiększyć trochę odległość pomiędzy punktami.

A co do poprawy jakości to chyba wszyscy by się bardziej cieszyli niż z kolejnego nowego modelu Tak samo CP mógł by trochę podziałać nad lepszą dostępnością sprzętu...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tplewa Zobacz posta
    Co do AF to nie jest on tragiczny, ale nie jest też idealny - więc jak będzie lepiej nie zaszkodzi. Do tego przy FF mogli by zwiększyć trochę odległość pomiędzy punktami.
    Albo dać AF jak w EOS-ie 3. Przy tylu polach i Eye Control zaczęłaby się z powrotem migracja z N na C ;-)
    Ale to pewnie za jakieś 10 generacji korpusów.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec
    Miasto
    Kamienna Góra/Wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Albo dać AF jak w EOS-ie 3. Przy tylu polach i Eye Control zaczęłaby się z powrotem migracja z N na C ;-)
    Ale to pewnie za jakieś 10 generacji korpusów.
    Wiesz tutaj akurat masz racje mam akurat EOS-a 3 i jak przeszedłem na cyfre to mnie malo co ch.... nie strzelił
    Zresztą dalej to trwa bo robię jeszcze foty na negatywach...

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

a tak w ogole to eye-control naprawde tak daje rade? jesli tak to czemu nie bylo go w analogowych jedynkach?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

ja również stawiam na update digica o funcję wykrywania uśmiechu potem będzie się przesuwać ten fjutrzer do słabszych a następnie lepszych modeli czym się obskoczy (bo to taka ważna funcja) następny upgrade korpusów
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Domyślnie

Ja mam wrażenie, że większość nie rozumie co to jest DIGIC...

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    a tak w ogole to eye-control naprawde tak daje rade? jesli tak to czemu nie bylo go w analogowych jedynkach?
    Jeśli chodzi o wygodę używania - rewelacja. Ale to ma sens dopiero przy większej ilości pól AF. Inaczej pewnie zadowoliłby mnie 50e.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Cały czas myślę, czy sobienie kupić tej trójeczki..ehh pewnie bym nie narzekał ;-)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tplewa Zobacz posta
    Do tego przy FF mogli by zwiększyć trochę odległość pomiędzy punktami.
    Dobrze gada! Polać mu!
    (wyłącznie przez to (poza ceną ofkors) nie lubię FFów. Nie ma tu rozstawu czujników takich jak te w 40/50d które są wręcz idealnie. cztery punkty w mocnych punktach, cztery skrajne i środkowy. Wspaniała rzecz, niestety niespotykana nawet w jedynkach...)

Agent Orange
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Że będzie bateria z 5d mk2 i nowy grip to bardziej niż pewne, zarabiać trzeba...

O to bym się akurat nie obraził, BG-E2N do szczytów wygody nie należy. Po miesiącu stwierdziłem, że wolę jednak 50D bez niego Nowy, porządny grip by się przydał

Strona 101 z 608 PierwszyPierwszy ... 519199100101102103111151201601 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów