Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Sigma wypożycza obiektywy :)

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Igor
    Byłem w tym sklepie wczoraj, bo chciałem obejrzec 75-300 APO DG - i się dowiedziałem że jeszcze tego szkła nie mieli i nie wiedzą kiedy będą mieli - więc co to za autoryzowany przedstawiciel SIGMY. Szkieł jest dużo do wyboru - to fakt, ale np. statyw Velbon Sherpa - brak - ma być w przyszłym tygodniu.( tak sie czepiam bez zadnej przyczyny)
    Wpadnij do sklepu Canona w Al. Jerozolimskich (vis a vis pustego placu po Marks & Spencer)... dopiero zobaczysz co to znaczy wybor i zatesknisz za bogactwem w sklepie Sigmy

Coś już napisał Awatar tomi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    Wpadnij do sklepu Canona w Al. Jerozolimskich (vis a vis pustego placu po Marks & Spencer)... dopiero zobaczysz co to znaczy wybor i zatesknisz za bogactwem w sklepie Sigmy
    Byłem tam z rok temu. Faktycznie, do wyboru było kilka obiektywów (i to `kilka` to i tak brzmi mi jakoś zbyt mnogo, jak na to co widziałem ). Głównie przyglądałem się 17-40L. Ceny nie pamiętam (chyba straciłem przytomność), ale to było coś pod 4.000PLN.

A tak, jak już skoro o Warszawie mowa. To jaki sklep foto polecacie (chodzi mi - i tu zaskoczenie - o szeroki wybór dóbr wszelakich i ceny nie zwalające z nóg ).

A i jeszcze mi się przypomniało. Byłem w tej Sigmie* jak plecak/torbę chciałem kupić. Wybór był całkiem spory, ale bardziej jakby pod kompakty/kamery. Spytałem pana za ladą o coś na lustrzankę i pan stwierdził, że nie widział w życiu żadnych toreb/plecaków na lustrzankę . Poważnie. I dlatego ruszyłem na poszukiwania innych sklepów mimo, że gabloty z Sigmami wyglądały ładnie i w miarę bogato (w porównaniu do innych, odwiedzonych przeze mnie sklepów).

*O ile mowa o sklepie (o ile mi się coś nie pokręciło) `Fotograf` w warszawskim Blue City. Zresztą tam są dwa (drugi to chyba `Fotostrada`) i nie pamiętam który jest który . Nie mniej mówię o tym gdzie są gabloty z wielkimi napisami `Sigma`.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomi
    Ceny nie pamiętam (chyba straciłem przytomność), ale to było coś pod 4.000PLN.
    Przytomnosc to bys stracil, gdybys sie zapytal o cos, czego nie ma na polce - np. 24-70L. Dowiedzialbys sie, ze nie mozesz go wyprobowac, bo to za drogi obiektyw zeby stal na polce, ale moga go dla ciebie specjalnie sciagnac na zamowienie. Wystarczy, ze wplacisz 20% zaliczki, ktorej oczywiscie nie oddaja - przeciez skoro zamawiasz tak drogi sprzet, to znaczy ze wiesz co chcesz kupic
    Ceny nie pamietam, chyba 8700 bez zlotowki

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów