Wszystkie mi się podobają, 6ka powala na kolana, trudno nawet pisać o innych bo jak już wcześniej napisałem, wszystkie mi się bardzo podobają. Gratuluje :-)
Wszystkie mi się podobają, 6ka powala na kolana, trudno nawet pisać o innych bo jak już wcześniej napisałem, wszystkie mi się bardzo podobają. Gratuluje :-)
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today! - by James Dean
www.filipkrawczyk.pl
www.OpenPhotography.pl :rolleyes:
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Krzysiek! Ja znam tę okolicę od zawsze, od czasów, gdy jako dziecko żeglowałam z ojcem. Organizowanie tam rajdu to zbrodnia.. Kiedyś, jak to się dopiero zaczynało, dużo zrobiłam i napisałam przeciw. Ale nikt nie wygra w sprawie, gdzie na początku i na końcu chodzi o wielkie pieniądze.
Myślę jednak, że Planeta kiedyś się ocknie i otrząśnie z ludzi jak z pcheł..
Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW
wszystkie fotki zajefajne - ale wg mnie 6 najlepsza
pozdr
Zdjecie szoste i osme mi sie najbardziej podobaja.. Pewnie dlatego, ze ujecia z pozostalych juz kiedys widzialemSwietna robota
Jakim to obiektywem robione?
Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW
6 the best - reszta też świetna![]()
Regulamin pkt 8.
Ostatnio edytowane przez Banan ; 07-10-2008 o 17:28
foto i moto, czyli to co lubię2 i 6 najbardziej
puszki + szkła + inne graty