Ostatnio edytowane przez Banan ; 09-03-2008 o 20:30
Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW
Świetne... i tyle :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Całkiem fanie sie ogląda :-)
Kiedyś tu była stopka:-)
1,2 i 4 wydają mi się delikatnie zbyt szare, możliwe że taki efekt daje kurz na autach i w powietrzu, natomiast 2,3 i 7 są naprawdę z*******e. 2 - bardzo fajny kadr, szerokie zdjęcia robione z wnętrza zakrętu zawsze się dobrze ogląda, szczególnie kiedy doskonale widać, że auto JEDZIE a nie stoi - gratulacje! 3 - ciekawy, nietypowy kadr, a lekko rozmazany citroen dodaje dynamizmu. 4 - ciekawiej wyglądała by trochę zamrożona (grudki piasku lecące spod kół powinny być bardziej wyraźne). Ogólnie zdjęcia zdecydowanie na plus!
1 i 7 wymiata... gratulejszyn. Pozostale robią tło. al ei tak na poziomie! Dobrze widzieć tutaj porządnego rzemieślnika!![]()
Bardzo dobra seria
zdjęcia świetne
1, 2, szalenie mi się podobają, mimo że zwykle zdjęcia samochodów mnie nie kręcą![]()