Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW
Może się mylę, ale na 8 wyszły syfy na matrycy. A tak poza tym to super, najbardziej mi sie podoba 2, 3 i 6.
Canon Eos 7D || Canon 70-200 F/2.8 IS L || Canon 24-70 F/2.8 USM L || Canon Speedlite 580EX || Canon Extender EF 2x || Sandisk CF Extreme 4GB x2 || Filtr polaryzacyjny Hoya HMC Super 77mm || Filtr Canon Protect 77mm UV x2 || Aku LP-E6 x2 || Lowepro Mini Trekker AW
Bardzo fajnie komponujesz - podoba mi sie brak panoramowania :P Jedyny mankament jak dla mnie to cos nie ten z plstyka - zdjecia wydaja sie plaskie, az sie zdziwilem jak przeczytalem twoja stopke.
Ostatnio edytowane przez Banan ; 24-03-2008 o 14:59
zdjęcia fajne, ale czy nie mógłbyś wstawiać wszystkich w jeden topic bo wyobraź sobie co się będzie działo jak wszyscy "koszykarscy" zaczną tworzyć topic po topicu a w kazdym jeden mecz, a uwierz mi że będzie tego więcej niż rajdów.
Jeśli chcesz uczyć innych jak interpretować regulamin sam go najpierw uwaznie przestudiuj.
Zasady publikacji zdjęć na forum Nasze fotografie
A poza tym czy uważasz że jeśli ktoś robi portrety to przysługuje mu w "Naszych fotografiach" osobny wątek na każda modelkę natomiast jeśli pstryka rajdy to powinien je wrzucać wyłącznie do jednego, tylko dlatego że komuś wszystkie te zdjęcia mogą się wydawać podobne ?4. W wątku można publikować jedno lub więcej zdjęć, kolejne zdjęcia mogą być zamieszczone w pierwszym poście lub w dalszych, w trakcie dyskusji. Limit zdjęć w jednym wątku wynosi 8. Dopuszczalne jest umieszczenie 10 fotografii, ale tylko wówczas gdy tworzą one serię . W przypadku wstawiania kolejnych zdjęć, ponad limit, moderatorzy mają prawo zamknąć wątek.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
uważam że jak ktoś robi zdjęcia modelek to tez moze je wrzucać do jednego wątku, bo tak niedługo bedziemy mieli 100 podstron kazdego działu i nikomu nie bedzie się chciało wracać do starszych...
tak czy inaczej powtórzę... Wyobraź sobie że teraz bedę wklejał osobno galerie z kazdego z meczy Prokomu, Kieplinek zrobi to samo z Anwilem, Ukasus z Czarnymi a JacekT z Polonią. wiesz ile to zdjęć?? wiesz ile to galerii w miesiacu? a Pomysl ze kazdy z nas foci nie tylko koszykówkę.