kurcze też o tym myślałem szczególnie, że nie pojechałem do Radomia i plener w górach nie wypalił, a ile masz miejsc?
kurcze też o tym myślałem szczególnie, że nie pojechałem do Radomia i plener w górach nie wypalił, a ile masz miejsc?
Wyszło tak, że jadę sam, więc są 4 miejsca.
Najwcześniej będę wiedział dziś ok. godz. 20, czy jutro będę wolny. Czy w razie czego można by było o tej porze jeszcze dać Ci znać? Oczywiście jeśli bym jechał dorzucam się do kosztów. Zamierzasz wchodzić na teren pokazów czy masz jakąs miesjcówkę, gdzieś obok. Z tego co czytałem na spotter.pl niektórzy nie wchodzą, tylko mają właśnie jakieś "ciekawe" miejscówki poza, gdzie można focić z innej prespektywy niż całty "tłum".
20:00 będzie ok.
Plan na razie jest taki, że wchodzę na teren pokazów wschodnią bramą i pewnie po oficjalnym otwarciu wychodzę brama zachodnią i idę pod płot.
niestety nie przylacze sieale dziekuje za checi
zycze udanych kadrow.
p.s. sorry za brak pl znakow - pisze z komorki
Zapraszam w Tatry na focenie! Pogoda jest przepiękna, jest cieplutko, a szlaki są puste. Wschody słońca późno, zachody wcześnie...można się wyspać i zobaczyć piękne niebo![]()
Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9
https://www.youtube.com/@HubertMultana
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z Dni Nato w Ostravie, o których pisałem kilka postów wyżej.
Pierwsze obrobione są tutaj:
http://www.canon-board.info/showpost...1&postcount=35
kolejne już wkrótce.
Sobota, 22 października, fotospacer Kraków
Przed i po plenerze CFK w Zakopanem nie było jednak czasu na Kraków ale ze względu na to, iż będę w Krakowie miał do dyspozycji całą sobotę, 22 października pytanie do Was:
Czy ktokolwiek z was Krakowa miałby chęć na plener fotograficzny - wspólnie pospacerować po Starym Mieście, centrum i ciekawych miejscach?
Fajnie byłoby się spotkać z forumowiczami CB... Poza tym Wy wiecie najlepiej co warto zobaczyć, gdzie najlepiej zaparkować, gdzie pójść, itd.
Będę z moją Kobietą, która nigdy w Krakowie nie była. Ja w zasadzie też, bo byłem w Krakowie jakieś 25 lat temu i pamiętam tylko Wawel.
Są chętni?
Wpisz mnie na listę.