Strona 5 z 433 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Noc z 14 na 15. Tak się umawialiśmy.
    Ja jestem za częstszymi wypadami.
    Ok, będę, tylko o 7 muszę się zmyć niestety :/
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

tez jestem, do zobaczenia!
    aha o której w końcu ostatecznie i gdzie ?

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

4 na placu mariackim.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Będzie ktoś jechał od Nowohuckiej na to spotkanie? Pytam, bo jestem bez auta a jakoś na ten rynek chciałbym dojechać.
    Canon 50D + dodatki

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Ja bardzo chetnie przylacze sie do wypadow plenerowych z Krakowa . Pytanie mam tylko takie, czy to spotkanie z 14 na 15 na Mariackim oznacza plener na tymze placu czy to tylko miejsce zbiórki?

Jesli chodzi o czestsze wypady to jak najbardziej jestem za! Tylko dobrze byloby zeby te terminy byly rozne bo wiadomo ,ze ludzie pracuja albo maja inne obowiazki i nie zawsze da sie wygospodarowac czas rano w srodku tygodnia, moze daloby sie zrobic takze w piatek czy sobote rano..

Sam jutro jade rano na plener foto i wyjatkowo mi sie nie chce samemu dlatego ciesze sie ze okazuje sie nie tylko ja chetnie udal sie w grupowy plener.
    Pozdro! Jar
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez mrek Zobacz posta
    A dzis byla rano mgła. .
    Byla byla.. ja na drugi dzien liczylem na to, ze tyz bedzie i jechalem godzine mpk.. tylko po to, zeby zobaczyc ze na miejscu nie bylo ani grama mgly! Slonca tez nie. Nic! Za to dzisiaj znow mnie pogoda wyrolowala bo od rana pikne slonce.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 11-10-2008 o 23:03 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Ja bardzo chetnie przylacze sie do wypadow plenerowych z Krakowa . Pytanie mam tylko takie, czy to spotkanie z 14 na 15 na Mariackim oznacza plener na tymze placu czy to tylko miejsce zbiórki?
    Miejsce zbiórki, ale w sumie to żadnego planu nie ma my.
    Jak zwykle ustalimy na miejscu.
    Ja proponuję zrobić listę, bo potem nie wiadomo będzie czy jeszcze na kogoś
    czekać czy nie.
    Canon 50D + dodatki

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Z praktyki, dobrze byloby umowic sie na konkretne miejsce focenia niz czekac do czasu kiedy ludzie sie zbiora. Zwykle potem wychodzi to tak ze nikt nie wie gdzie isc, stoi sie w miejscu bez pomyslu i albo idzie sie do knajpy (na szczescie o 4 to dosc utrudnione) albo foci sie byle co, tak zeby nie zmarnowac wczesnego wstawania i wedrowek na rynek. Sam na razie nie mam za bardzo pomyslu,
    Jesli byloby kilka osob mobilnych moznaby sie dogadac i podzielic na auta, zrobic zrzute na benzyne zeby przynajmniej tyle zrekompensowac wlascicelom pojazdow ktorzy ewentualnie zgodziliby sie zabrac osoby bez srodka transportu. Tyle ze oczywiscie musialaby byc tez lista osob zeby potem nie bylo niespodzianek ze np pojawia sie wiecej osob niz planowano. To tylko takie male moje luzne spostrzezenia.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Będzie ktoś jechał od Nowohuckiej na to spotkanie? Pytam, bo jestem bez auta a jakoś na ten rynek chciałbym dojechać.
    Będę jechał z Mistrzejowic. Mam trzy wolne miejsca w aucie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Moim zdaniem sam Plac Mariacki i okolice, ze względu na dobre oświetlenie uliczne dają dobre warunki do ciekawych fotografii. Jak trafimy na dobrą pogodę to mamy super oświetlony Rynek o świcie. Zawsze można wybrać tradycyjna trasę: Grodzka - Kanonicza - Wawel. W nocy po koncercie Dżemu zrobiłem fotkę na przedsmak tego co nasz czeka. Jako statyw posłużył stolik z kawiarni w Sukiennicach

Ostatnio edytowane przez Robert Dy ; 12-10-2008 o 16:08 Powód: Automerged Doublepost
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

ja niestety odpadam z terminu weekendowego(wyjazd... ) i wtorkowo-srodowego, trzeba jakos funkcjonowac na zajeciach na uczelni akurat w tym tygodniu mam zajecia (bo mam co dwa tyg) .
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Domyślnie

wtorkowo-srodowego, trzeba jakos funkcjonowac na zajeciach na uczelni akurat w tym tygodniu mam zajecia (bo mam co dwa tyg)
    głowa do góry ))
    mocna kawka i dasz radę!
    no chyba że kolos kjakis wieeellkii ale to chyba za wczesnie jeszcze!
    tak czy siak szkoda!
    pzdr

Strona 5 z 433 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów