A będziemy zatrzymywać się w jakimś schronisku, żeby coś przegryźć?
Nie biorę ze sobą żadnego prowiantu, gdyż aktualnie jestem bez kuchni w domu i nie mam nawet jak zrobić sobie kanapki![]()
A będziemy zatrzymywać się w jakimś schronisku, żeby coś przegryźć?
Nie biorę ze sobą żadnego prowiantu, gdyż aktualnie jestem bez kuchni w domu i nie mam nawet jak zrobić sobie kanapki![]()
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
Też się nad tym zastanawiałem, jednak profilaktycznie narobie dzisiaj kanapek. Turystyczną konserwę już kupiłem!![]()
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Na Kalatówkach jest hotel górski, to na pewno coś tam można kupić.
W najgorszym razie to wspólnymi siłami będziemy dokarmiać![]()
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Wiedziałam, że zawsze można na was liczyć :P
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
Zostały u mnie 2 wolne miejsca w samochodzie. Jeżeli znajdą się jeszcze jacyś chętni, to proszę o kontakt.
W Krakowie super pogoda! Niestety tym razem nie mogłem się z wami wybrać na plener. Życzę owocnych kadrów![]()
Bardzo dziękuję wszystkim za wspaniały plener. W wolnej chwili postaram się zamieścić jakieś fotki![]()
cudnie było, foty się zrzucają... dzięki za plener wszystkim
krokuski górą!!!![]()
Robert zaczął prezentacjęMoje dopiero się zrzuciły z karty ale najwcześniej jutro wezmę się za nie.
Dziękuję wszystkim za kolejny udany plenerek.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2