mozna chodzic gdzie chcesz.... jesli robisz to umiejetnie to nie ma przeszkod.. O tym ile cielsk wczoraj pozgniatalo kwiaty... nie wspomne..
mozna chodzic gdzie chcesz.... jesli robisz to umiejetnie to nie ma przeszkod.. O tym ile cielsk wczoraj pozgniatalo kwiaty... nie wspomne..
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jest tak:
na samej Polanie Chochołowskiej (a więc w rejonie schroniska) są wygrodzenia taśmą z napisami TPN STOP i w zasadzie należy poruszać sie po ścieżkach. I generalnie ludzie to szanują, choć jednostki włażą na sam środek Polany zadeptując przy okazji krokusy. I wstyd powiedzieć, ale są to - pożal się Boże - fotograficy, a właściwie nie fotograficy, ale ludzie z aparatami fotograficznymi, od komóry począwszy a na bardzo wysokiej półce kończywszy.
Wcześniej (tzn. na odcinku Siwa Polana - Polana Chochołowska) też sa polany z krokusami, na ogół wydeptanymi przez gawiedź. Teoretycznie wstęp na te polany jest zabroniony (co wynika z regulaminu TPN), ale na samej Siwej Polanie jest dość kwiecia do focenia i nikt nikogo nie przegania.
kilka puszek + dupereLki
JaBlam, zdjęcia mistrzostwo świata.
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
ale Wam zazdroszczę straszniesuper zdjęcia
![]()
Piękne zdjęcia. Ja mam nadzieję, że w ten weekend nam pogoda dopisze i też coś nam się uda uwiecznić z Chochołowskiej...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
No czekamy na fotki pozostałych....
Jarek
A gdzie leżąca Mariola!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Sorki, pytajnik miał być na końcu.
Ostatnio edytowane przez domero ; 04-04-2011 o 20:52 Powód: Automerged Doublepost
@Wacek_A dzięki za wyczerpującą odpowiedź, tak podejrzewałem, że formalnie zgodnie z regulaminem TPN "szanuj zieleń"
a poza tym super fotki JaBlam
A MAriole to Robert wstawi bo u mnie tak sobie wyszla..![]()
Jarek