Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WhiteWolf Zobacz posta
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mam nadzieję, że nie zdubluje postów. Pomyliłem się Zamiast Canon EF 90-300mm f/4.5-5.6 USM miało być CANON EF 100-300 f/4,5-5,6 USM. I tak problem luzów pozostaje
    Jak poczekasz to jak wróci wkrótce mój Tamron 100-300 do mnie to będę mógł ci pożyczyć do zabawy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Elisabeth Zobacz posta
    ...tak, ta ELKA jest bardzo ciężka...po 40 minutach focenia będziesz czuł ukłucia pod lewym żebrem...zadyszkę i inne dziwne rzeczy będą się z Tobą działy..proponuję rozgrzewkę na siłce ....noooo, ale jak już się przyzwyczaisz docenisz jej zalety....ostrzy bez zarzutu....ja zaczynałam od 50tki 1.8 za 4 stówki, poniżej przykład fotki zrobionej przy ISO 400 w świetle dziennym w pomieszczeniu, z małym podrasowaniem tylko w DPP:
    Ela, nie strasz chłopaka. Jakoś daję radę a i siłownia z takim szkłem za darmo jest
    Jedyna wada tego szkła to wymiary i przez to ciężko robić foty z ukrycia w tłumie, bo ludzie reagują tak jak na widok armaty w ich stronę skierowanej.
    Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 18-11-2010 o 10:27 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 50D + dodatki

Uprawnienia umieszczania postów