Gdzie się spotkamy i o której w Krakowie, żeby konwojem pojechać na miejsce ?
Trzeba liczyć około godziny na sam dojazd, więc 5:30 była optymalna
Jak na razie mamy cztery osoby zdecydowane, ktoś jeszcze dołączy ??
Gdzie się spotkamy i o której w Krakowie, żeby konwojem pojechać na miejsce ?
Trzeba liczyć około godziny na sam dojazd, więc 5:30 była optymalna
Jak na razie mamy cztery osoby zdecydowane, ktoś jeszcze dołączy ??
Canon 50D + dodatki
No ja tradycyjnie dołączę![]()
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
A jaka godzina? To może bym gościnnie dołączył![]()
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.
nooo przy tej trasie jest kilka fajnych miejscw tych okolicach (jak sie jedzie od Krakowa), to gdzieś na wzniesieniu jest skręt w prawo w lasku (chyba jakaś gruntowa droga) i zaraz jest piekny widok z góry
tylko nie moge skojarzyc dokladnie w którym miejscu (zawsze jak tedy jadę to kojarzę gdzie skręcić, a na mapie nie potrafie pokazac:/)
udanego pleneru życze![]()
Witam!
Słowem wstępu, jestem nowy na forum, choć pstrykam od paru lat. Jestem z okolic Krakowa, i myślę się w końcu wybrać na jakiś "tutejszy" plener. Z tego co się wczytywałem w ten wątek, to nowi są chyba mile widziani.Jedno pytanie - orientuje się ktoś, jak wygląda sprawa z dojazdem w tamte okolice jakąś komunikacją publiczną? Póki co jestem jeszcze bez samochodu, a trochę niezręcznie na wejściu prosić o podwiezienie...
miłej zabawy
niestety cały weekend się kursuje (uczestniczę w kursie -niefotograficznym bynajmniej)
na następny mam nadzieję![]()
http://picasaweb.google.com/lucas.maj/
http://onephoto.net/?p0=2&p1=1&user=38702&gal=1
350d/eos300, 5d, 24 1.4, 50 1.4, 135 2.0 Metz 54 mz-4i- i dylemat czy nie rzucić tego wszystkiego!
Niestety moje autko nie pojedzie....byłam dziś u mechanika i nie radzi wyjeżdżać w trasę....są uszkodzenia po wylądowaniu w rowie...nie naprawią do niedzieli.....nadal jestem chetna na plener....kto deklaruje się jechać autem i kto kogo zabierze....oczywiscie będzie zrzutka na paliwo.....proponuję zbiórkę na Pl.Centralnym w Hucie na parkingu Banku PKO (os.Centrum E)....:neutral:.....pogodo bądź piękna rano w niedzielę!!!