Strona 354 z 433 PierwszyPierwszy ... 254304344352353354355356364404 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 531 do 3 540 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

nie tylko krakusy wybierają się w Tatry w tym terminie: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=77796

A tak BTW: pod koniec września drogi: Morskie Oko->DPSP przez Świstówkę, Gronik->Przełęcz Kondracka, oraz Kiry->Hala Kondratowa przez Czerwone Wierchy uważam za najpiękniejsze :-D

Pozdrawiam...i być może do zobaczenia gdzieś na szlaku.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja też nie byłem dotychczas W Dolinie 5 więc zdaję się na Was w kwestii trasy, niemniej w moim przypadku w grę wchodzi 1 dzień bez noclegu, nawet jak będę go musiał zacząć wcześnie

Coś już napisał Awatar WhiteWolf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    nie tylko krakusy wybierają się w Tatry w tym terminie: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=77796
    Termin niby bardzo zbliżony jak nie identyczny jednak po przeczytaniu ich bardziej interesują niższe partie niż nas

A tak BTW: pod koniec września drogi: Morskie Oko->DPSP przez Świstówkę, Gronik->Przełęcz Kondracka...uważam za najpiękniejsze :-D
    Jesteś już 4 osobą dzisiaj która utwierdza mnie w przekonaniu, że jednak przejśie z DPSP do MO przez Świstówkę będzie lepszym rozwiązaniem niż poświęcenie całości czasu tylko na DPSP i Świstówkę + okolice. Dzwoniłem po znajomych, którzy przeszli już chyba wszystkie możliwe Polskie góry i wszyscy mówili, że w tym terminie przejście trasy o której wspominam pozostaje na baaaardzo długo w pamięci - jeśli chodzi o widoki.

Do zobaczenia na szlaku - może sie nawet tam gdzieś umówimy
    Ostatnio edytowane przez WhiteWolf ; 04-09-2011 o 19:41
    Canon 50D i sporo chęci...

Coś już napisał Awatar katia
    Miasto
    Jadowniki, Brzesko, Kraków

Domyślnie

W DPSP byłam dawno temu. Piękne miejsce, warto zobaczyć. Chętnie wybrałabym się ponownie, ale chyba nie mam odpowiedniej kondycji i istnieje spore ryzyko, że mogę nie dotrzeć na miejsce . Tak, czy siak będę śledzić temat i może się zdecyduję
    "Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A ja mam propozycje na kolejny plener:
    http://www.paranormalne.pl/topic/141...sychiatryczny/
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Domyślnie

Najlepiej o północy

Domyślnie

Paweł, Ela dzięki

Elu gratulacje za wyróżnienie na PD13.0
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a raczej za nagrodę specjalną, o
    Ostatnio edytowane przez nessuno ; 07-09-2011 o 19:45 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Łowca nagród
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Odnośnie pleneru w Oleśnie to jestem chętny tam się wybrać na początku października. No i pytanie czy rekwizyty dalej są w pomieszczeniach?
    Ostatnio edytowane przez Robert Dy ; 07-09-2011 o 19:59 Powód: Automerged Doublepost
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czy rekwizyty są, czy nie, plener może być ciekawy.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Coś już napisał Awatar WhiteWolf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to mamy już 2 propozycje .... zgoła odmienne : piękne widoki i tajemnicze zakątki Najchętniej wybrałbym się i tu i tu. Do D5SP wybieram się napewno i prawdopodobnie będzie to 24 wrzesień ( sobota ). Wyjazd z Krakowa ok 5 rano - powrót do Krakowa ok 20 wieczorem. Co do propozycji kolegi powyżej - jeśli początek października i również weekend to chętnie się wybiore.
    Czekam jednak na ostateczne zgłoszenia na plenerek o którym pisałem bo trzeba ustalić ilość osób a tym samym czy zabierzemy się 1 autkiem czy będziemy jechać na 2.
    Canon 50D i sporo chęci...

Strona 354 z 433 PierwszyPierwszy ... 254304344352353354355356364404 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów