No wlasnie cos obiecanych foto ani widu ani słychu...
No wlasnie cos obiecanych foto ani widu ani słychu...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ładna dziś pogoda, może wypadzik foto późnym popołudniem? Chciałam się wybrać na żonkile koło wawelu.. Ktoś chętny?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Jutro w Lipnicy Murowanej odbędzie się konkurs palm wielkanocnych, połączony z kiermaszem folklorystycznym...ponadto kwitną pięknie drzewa...ktoś chętny na wyjazd o godz.7ej?
1. canis_lupus
2. madallenka
1. canis_lupus
2. madallenka
3. Robert Dy (przyjadę po Was)
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Coś mi się obiło o uszy:
-po pierwsze primo - podobno przy okazji konkursu palm wielkanocnych został ogłoszony konkurs fotograficzny na tą okoliczność, ale szczegółów nie znam;
- po drugie primo (a więc secundo) - obchody Niedzieli Palmowej w Lipnicy ma zaszczycić I para RP, czyli Prezydent Komorowski z kol. Małżonką. Może się zdarzyć, że będzie trochę ograniczeń.
Życzę udanyh fotek
Wacek_A
kilka puszek + dupereLki
1. canis_lupus
2. madallenka
3. Robert Dy (przyjadę po Was)
4. Ela
Około 7:15
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Dzięki za wspólny plenerek... Zdjęcia wrzucę jak tlyko dostanę się do kompa...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria