Ładna miejscówka i ciekawe zdjęcia. Jeśli kolejny wyjazd będzie po 19 września to ja się piszę![]()
Ładna miejscówka i ciekawe zdjęcia. Jeśli kolejny wyjazd będzie po 19 września to ja się piszę![]()
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
canis_lupus podoba mi sie taka obróbka. Wrzuc jeszcze kilka fotek.
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
czy ktoś z c-b jest jutro na warsztatach reporterskich gazety wyborczej?
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
Ja jutro jestem na Dniach NATO w Ostravie.
Też bym był w Ostravie gdyby żona akurat na ten weekend nie umyśliła sobie chrzcić syna :/
Nie trzreba bylo robic, nie musial bys chrzcic ;-)
Albo nie trzeba chrzic i zostawic mu wolny wybor, ochrzci sie sam w razie czego za 18 lat ;D
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Maver z drugą opinią się w pełni zgadzam, ale żona jak to żona, nic jej nigdy nie przekona :-)
ok, nie zagalopowujmy się ;P
Powiedziałem, że do organizacji chrztu nie przyłożę reki to mam za swoje.
BlueICE - napisz i pokaż jak było w Ostravie.
Jeżeli chodzi o repertuar w Ostravie to można powiedzieć że standard.
Niestety odnoszę wrażenie, iż z roku na rok piloci latają coraz wyżej :neutral:
Miejscówkę miałem bardzo kiepską bo dość daleko od lini lotów i pod słońce więc idealnie się opaliłem, ale zdjęcia już nie tak fajnie.
Jak się znajdę chwilę czasu to wrzucę kilka zdjęć co by śmieszne było na forum![]()