Ogród botaniczny? Eee, chyba nie, tam nie jeżdżą pociągi![]()
Ogród botaniczny? Eee, chyba nie, tam nie jeżdżą pociągi![]()
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
we wtorek wybieram sie samochodem na CMK pofocic pociagi ktore tam pedzą 160km na godz jesli ma ktos ochote sie wybrac ze mna to zapraszam kontakt na pw
Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII
Czy ktoś jest chętny na plener w okolice Wiślicy w stronę miejscowości Busko-Zdrój, atrakcją są tam stawy rybne, w drodze powrotnej moglibyśmy sfotografować jakieś wiejskie krajobrazy, albo zahaczyć o Pińczów....wyjazd w sobotę lub niedzielę ok.3.30...wczesna pora konieczna, żeby zdążyć na wschód słońca....przy miernym świetle wygląda to tak:
jeśli w prognozach pogody zapowiedzą deszcze proponuję przenieść wyjazd na inny termin![]()
Chętnie dołączę pod warunkiem że nie będzie padało.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
My też chętnie dołączymy ale jeśli to będzie niedziela bo w sobotę niestety mamy nieco inne plany. I oczywiście standardowo: znajdzie się dla nas miejscówka?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Miejscówka na niedzielę zarezerwowana dla Was.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
dzieki Robert.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Kurde, a ja chwilowo bez samochodu. Chyba, że może się termin plenerku omsknie o tydzień.![]()
Witam.
Chętnie tez bym się wybrał. Jak z transportem Elizabeth??
w weekend ma padaćale jeśli byłoby to w niedzielę, albo w przyszły weekend, to ja chętnie, tylko, że ja niezmotoryzowana...