To jest dobre że jest Festiwal Teatrów Ulicznych.
To jest złe że w trzech miejscach naraz ... no i jak to obskoczyć.
To jest dobre że jest Festiwal Teatrów Ulicznych.
To jest złe że w trzech miejscach naraz ... no i jak to obskoczyć.
Ja też jestem chętna, wreszcie gdzieś bym się na foto ruszyła...
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
dostałem własnie od kumpla:
Póki jest czas, a czas jest do najbliższej niedzieli, czyli 11 lipca. Na Festiwalu Teatrów Ulicznych w Krakowie występuje hiszpański zespół Delreves ze spektaklem "Repeat after me". Spektakl ten to po prostu akrobacje i tańce wykonywane na... ścianie Wieży Ratuszowej na Rynku. Dosłownie na ścianie - dla artystów spełnia ona rolę podłogi... Widowisko dostarcza absolutnie niezwykłych wrażeń i będzie chyba niekwestionowanym hitem tegorocznego festiwalu. Żałuję, że nie mam aktualnie dostępu do kamery, aby sfilmować ten niezwykły występ, bo jest tego ze wszech miar wart... Może ktoś to zrobi i zamieści nagranie w Sieci - ale póki co, kto może, niech pędzi na Rynek oglądać tańczących na ścianie Hiszpanów! Kto tego nie zrobi, nie wie co traci...
Czekam na Wasze foty. Ja chyba nie zdążę, w weekend będę poza Krakowem.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Dobra, czas na listę obecności:
1. madallenka
2. canis_lupus
3. Elizabeth
Grzesiek_PL? gervee?
Galeria
SPOTKANIE: niedziela godz. 16:00 na małym rynku koło fontanny.
Galeria
Madziu możesz wpisać mnie na listę obecności. Jeśli byłabym wcześniej w Krakowie to dam znać
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A teraz może się przedstawię. Mam na imię Kaśka. Jestem nowym użytkownikiem forum. Mam nadzieję, że czasami będę mogła wybrać się z Wami, żeby pofocić. Jestem totalnym amatorem, ale chętnie czegoś bym się nauczyła.
![]()
Ostatnio edytowane przez katia ; 09-07-2010 o 23:04 Powód: Automerged Doublepost
"Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć."
1. madallenka
2. canis_lupus
3. Elizabeth
4. katia
katia: a szkiełko masz juz sprawne?
Ja się niestety nie pojawię
Czekam na wasze zdjęcia![]()