więc? bo nadal nie widze konretnego umówionego miejsca. jesli michalowice to kleparz bylby ok. wsiądziemy - pojedziemy. w innym razie proponuje 15 00 brama florianska.
więc? bo nadal nie widze konretnego umówionego miejsca. jesli michalowice to kleparz bylby ok. wsiądziemy - pojedziemy. w innym razie proponuje 15 00 brama florianska.
Ostatnio edytowane przez bugster44 ; 09-01-2010 o 23:17
EOS 350D + Canon 18-55mm 3.5-5.6 IS + chiński statyw + własnej roboty wężyk spustowy z blokadą + charyzma
Michałowice czy inaczej plener zimowy odkładamy na inny termin...jutro można zacząć focenie od samochodów przed Centum Bonarka ok.15ej, będzie tam też teatr uliczny z użyciem ognia...tak przeczytałam:
http://www.krakow24.info.pl/content/...zie-sie-dzialo
potem przejść na Rynek Gł. i zabrać Roberta, który deklaruje się być po 16ej. czyli zbiórka mogłaby być np. ok. 17.30....na rynku można focić zespoły ....o 20ej jest pokaz ognii sztucznych...
druga opcja to start na Rynku od zapowiadanej megafoty (krakowianie ustawiaja sie na płycie rynku w kształt serca)ok.15ej....potem zbiórka o 16ej...itd.
czyli jak? nie mam numeru do zadnego z Was. o ktorej i gdzie napewno znajde ekipe Canon-Board?
EOS 350D + Canon 18-55mm 3.5-5.6 IS + chiński statyw + własnej roboty wężyk spustowy z blokadą + charyzma
Ja najprawdopodobniej zaczynam od tego: 11.00 – 13.00 – pokaz zabytkowych i nowoczesnych samochodów (link od Elisabeth).
Jeśli ktoś też się do tego przymierza to zawsze raźniej w dwie czy kilka osób
Ja bym był za bonarką, ale jeśli ustalicie, że rynek to będę tampzdr
mnie też w sumie obojętne, ale ludzie, ustalmy miejsce. zawsze mozna potem, grupą sie przemiescic.
nie jest dobrzezapowiada sie ze cala niedziela w opadach
mysle ze wszystko sie rano rozstrzygnie, ale czarno widze jutrzejsze focenie
snieg nie jest taki zły. z kim i gdzie moge sie ustawic?
Ja bedę na rynku od ok 15-16tej. nie wiem jeszcze dokładnie.
Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć, to umówiona jestem z RobertemDy o 17.30 na Pl.Mariackim obok fontanny:-D
czy nie bede przeszkadzal jesli dolacze
Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII