Chyba wszystkie zbyt ciemne...
Chyba wszystkie zbyt ciemne...
Canis jak dla mnie to Twoje troche za ciemne jest - Roberta raczej OK (może poza tym z płytami ;-) ) więc może sobie pojaśnij monitor hehe :P
A mniej poważnie to jak jest zima to musi być zimno, a jak jest noc to musi być ciemno nie ?? :P
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
No i pochodziliśmy po Kazimierzu, niestety mocno ograniczenia przez czas. Pod wieczór wrzucę coś. Raczej szału nie będzie, dopiero pierwsze kroki, ale zawsze coś się nauczyłem.
Na ostatnimi mini-plenerku padl pomysł aby zrobic jakies takie podsumowanie minionego roku. Polegało by to na tym, że każdy wybierze ze swoich zdjęć zrobionych w 2009 roku ok. 10 najlepszych/najważniejszych zdjęć (może byc mniej, może być też wiecej) i zrobimy jakąs prezentację. Każdy powie kilka słów o swoim zdjeciu. Można by to zrobić w jakiejś knajpce z rzutnikiem, u mnie na uczelni (ale wtedy odpada piwkowanie), bądx też u kogoś w domu kto dysponuje białą ścianą (projektor i laptopa zapewniam).
Pomysł bardzo ciekawy. Ja bardzo chętnie (jeśli będzie to jakiś w miarę dzień) lecz raczej w roli obserwatora (jeśli ja w ogóle wchodzę w grę).
Kraków o zmierzchu szczególnie w okresie świątecznym wygląda bajecznie, paleta barw, świateł, nastrój.
I takie są Wasze fotki Elisabeth, Robercie, nic dodać, nic ująć
Pozdrawiam serdecznie![]()
oliwka
Może by się tak wybrać grupą i polować na dekoracje świąteczne??