Cześć wszystkim, co do sobotniego pleneru to jeszcze się nie daklaruję, chociaż jest to fajna idea
proponuję wyjście w miasto (Rynek i okolice) w ten czwartek 10 grudnia ok.godz. 19ej, ulice Krakowa są teraz niepowtarzalnie oświetlone, pojawiły się anioły i inne akcenty świąteczne, chętnych proszę o wypowiadanie się na forumpozdrawiam E.
Będąc ostatnio na Rajdzie Barbórki, miałem okazję zobaczyć świąteczną iluminację w Warszawie i robi to niezłe wrażenie. Brakowało tylko iskrzącego się śniegu i pustych ulic.
Jestem chętny na spacer w czwartek. Co do soboty to nie wiem jeszcze czy będę w tym czasie w Krakowie.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
u mnie jeszcze ciągle sezon ślubno-obróbkowy, więc niestety się z Wami nie zabiorę na razie...
Canis : wybieracie się do jakiegoś gospodarstwa rolnego, że Cię martwi obudzone 'bydło' ? Uważaj na byczki, kowboju hehe ;-)
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
patrzyłem dziś do swojego kalendarzyka i przypomniało mi się, że mam wizytę u dentysty o 15,30. Więc mógłbym być w Krakowie tak do godziny 13. Bo muszę dojechać do siebie. Więc o której i gdzie miejsce "zbiórki" ?
Miejsce spotkania:
plac Nowy (Kazimierz)
godz: 9.00 chwileczkę zawsze można poczekać
ja planuje się zmyć ok. 13 bo muszę jeszcze dojechać do domu.
Więcej szczegółów na pw (telefon itp.)
Jak możesz to poślij mi na priva numer telefonu. Jeszcze nic nie wiem na temat soboty.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Jedno z wczoraj:
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr