Strona 190 z 433 PierwszyPierwszy ... 90140180188189190191192200240290 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 891 do 1 900 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

pomysl mi sie podoba
    moze ktos sie jezcze przylaczy
    w jakich godzinach?

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

heh.. szkoda ze po NH, tam nie jest ciekawie a przynajmniej mało sympatycznie i można zarobić...
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madallenka Zobacz posta
    heh.. szkoda ze po NH, tam nie jest ciekawie a przynajmniej mało sympatycznie i można zarobić...
    hmm
    mieszkam tu :P masz zle opinie, ale to normalne bo sie kazdy opiera na tym co slyszy.
    mozna to zmienic widzac na wlasne oczy jaki jest stan
    tylko ze dzien sie juz konczy

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lucas39 Zobacz posta
    hmm
    mieszkam tu :P masz zle opinie, ale to normalne bo sie kazdy opiera na tym co slyszy.
    mozna to zmienic widzac na wlasne oczy jaki jest stan
    tylko ze dzien sie juz konczy
    Nie opieram tego na opiniach innych, sporo jeździłam do huty i teraz też czasem jeżdżę. Nie jest to rejon gdzie człowiek się chce zapuszczać. Nie jest tam bezpiecznie, dla ludzi nie mieszkających w hucie - szczególnie jak się zrobi trochę ciemniej.
    Galeria

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A powiedz mi Maddalenko jaka jest różnica czy się tu mieszka czy nie - tutaj mieszka 300k ludzi i szansa że spotkasz znajomego 3 osiedla od miejsca zamieszkania na prawdę jest nikła... Mieszkam tu (z dwoma półrocznymi przerwami) 28 lat i nigdy nic złego mi się nie przytrafiło, a nie raz wracałem nad ranem czy w środku nocy. Per obywatel w podgórzu czy w śródmieściu jest 50% więcej rozbojów - bardziej obawiałbym się spacerując po plantach w nocy niż po alei róż...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    A powiedz mi Maddalenko jaka jest różnica czy się tu mieszka czy nie - tutaj mieszka 300k ludzi i szansa że spotkasz znajomego 3 osiedla od miejsca zamieszkania na prawdę jest nikła... Mieszkam tu (z dwoma półrocznymi przerwami) 28 lat i nigdy nic złego mi się nie przytrafiło, a nie raz wracałem nad ranem czy w środku nocy. Per obywatel w podgórzu czy w śródmieściu jest 50% więcej rozbojów - bardziej obawiałbym się spacerując po plantach w nocy niż po alei róż...
    Ja myślę, że to subiektywne odczucia. Ja się zawsze obco i źle czuję w hucie, zwłaszcza, że miałam, niestety, okazję być świadkiem niezbyt przyjemnych zajść, gdy musiałam się przez hutę przedzierać. Dlatego teraz jakoś nie mam ochoty tam jeździć. Może i to prawda, że w podgórzu niebezpieczniej, ale nie miałam okazji się o tym przekonać, choć często się włócze po podgórzu nocą (może teraz już trochę mniej).
    Galeria

Dopiero zaczyna Awatar dus.jakub
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Witam, obserwuje to forum od jakiegoś czasu, chyba jeszcze nie pisałem. Ze znajomym chcemy 12/13 grudnia pochodzić po starych kamienicach na Kazimierzu. Jeśli jest ktoś chętny to z wielką chęcią przyjmiemy. Osobiście jestem młodym, zapalonym fotografem (ba, nawet bardzo młodym i z chęcią poczuyłbym się od starszych doświadczonych kolegów). Termin i godziny jeszcze do dogrania

Dopiero zaczyna Awatar dus.jakub
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

oglądając w piątki "Zapisane na fotografii" naszła mnie ochota odwiedzić jakieś stare, opuszczone budynki, fabryki, zamki. Wiem, że są jakieś stare, opuszczone forty w Krakowie. Możne znacie inne ciekawe miejsca godne odwiedzenia? I czy byłby ktoś chętny na jakąś wspólną wyprawę?

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja ogólnie chętny jestem, ale wszystko zalezy od godziny. Co do fortów to polecam fort 50 - łatwo sie do niego dostać.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

z małą uwagą, że co sobotę rano, odbywają się tam rozgrywki asg tak na wypadek gdybyś chciał odwiedzić go akurat w sobote

Strona 190 z 433 PierwszyPierwszy ... 90140180188189190191192200240290 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów