Wieczorek fajny tylko... ciemny chyba ze bedziemy latarnie focic![]()
Wieczorek fajny tylko... ciemny chyba ze bedziemy latarnie focic![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Ja o 7:30 zaczynam pracę...
A czemuż nie w sobotę albo niedzielę?
W niedzielę chyba zapowiada się najładniejsza pogoda, a i organizm się jeszcze nie przestawi do nowego czasu i wstać wcześnie nie będzie szokiem.
Ja tak z innej beczki. Żałuję, że nie byłam na ostatnich spotkaniach ( np. turniej rycerski).
Chciałam podziękować Wam wszystkim, że miałam możliwość Was poznać i uczestniczyć w paru plenerach. Tworzycie super atmosferę i super grupę.:smile:
PS Ostatnie fotki z PhotoDay 5.0 świetne, podzielam zdanie JaBlama, kolory zdominowały antenę.
Miłych i kreatywnych plenerów :-)
PS Mam nadzieję, że nie zabrzmiało to jak mowa pogrzebalna
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ostatnio edytowane przez Oliwka ; 22-10-2009 o 21:02
oliwka
oo właśnie, domero dobrze prawi.Też jestem za weekendem bo większość z nam wtedy ma czas.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Coś mi się widzi, że na słońce w niedzielę raczej nie ma co liczyć, ale i tak może warto się ruszyć. Pytanie tylko czy zacząć skoro świt i załapać poranną mgiełkę, czy później?
PS
W następny łikend jednak odpadam. Tak więc ustawiajcie się na cmentarz wg Waszego uznania.
....w niedzielę niestety odpadam.....ale chętna jestem 31ego, po 16ej na cmentarz Rakowicki.....![]()
Jak bym był za późniejszą porą. Teoretycznie mają być przejaśnienia.
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=krak%F
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
więc park odkładamy na później, może liście jeszcze całkiem nie opadną...
jeśli byłby to 31szy, to się piszę![]()
Przepraszam, do mojego ostatniego postu wkradł się błąd.
Mowa pogrzebowa - nie pogrzebalna; wiem, że to teraz bez znaczenia, ale czasami negatywne emocje powodują pomyłki.
Pozdrawiam
oliwka