cześć wszystkim....pomysł na wyjazd super, piękne tereny i w innym terminie chetnie:-D.... niestety w sobotę mam dyżur w pracy....mogę w niedzielę po południu....może jakiś park w zachodzącym słońcu?.....pozdrawiam
cześć wszystkim....pomysł na wyjazd super, piękne tereny i w innym terminie chetnie:-D.... niestety w sobotę mam dyżur w pracy....mogę w niedzielę po południu....może jakiś park w zachodzącym słońcu?.....pozdrawiam
Wygląda na to, że termin kompletnie nie 'siadł' .
Spore zainteresowanie na priv(czasem z zupełnie nieoczekiwanej strony :wink, ale nie w tym terminie.
Jak ktoś będzie chętny na wypad w te strony, dajcie znać kiedy...
koledzy jakby co to też byłbym chętny aby gdzieś pofocić
....chyba poczekamy na inny termin (dogodny dla wszystkich) z wyjściem w plener....może liście nabiorą w Parku Decjusza mocniejszych kolorów....:-D
No to w takim razie, odgrzewam temat. Wlasnie doszlismy z Nessuno do wniosku, ze wartobyloby jeszcze polapac troche kolorkow i slonca (jak bedzie chcialo wyjsc) w parku... Zreszta sami pamietacie jak to bylo na PhotoDay 5.0 i jesienne kolory, ktore interesowaly nas bardziej niz 4 anteny.
Wobeec tego zapytanko - Ja i Aga wybieramy sie do Parku Jordana w piatek okolo 8.00 rano (no chyba ze nie wieczorem !) Czy jest ktoś, kto mialby chęć sie przyłączyć do nas? Oczywiscie jesli bedzie sniezylo albo deszczylo to nie...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jakby nie było pogody w piątek to ja mogę dołączyć w niedzielę.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
kurcze, czemu 8:00 rano? Normalni ludzie wtedy pracują..A chętnie bym się przeszła, to może zamiast rano spotkajmy się wieczorkiem?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria