EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Najbardziej szkoda mi tej pizzy, że mnie ominęła :P
Majku: 6 wypas. 9 i 10 bardzo intrygujący bokeh.
Yoshi: świetny reportażyk, 10 fajna - aż żal, że słońca brakło.
Ela: 1 i 4 najlepsze.
Robert: fajnie uchwycone momenty. 5 i 13 mniodzio.
A najlepsza z całego plenerku była (jak zawsze) totalnie odjechana atmosfera.Dzięki i do następnego.
Madallenka: nr 4 piękne, kwiaty też, nr 8 "kable na tajemniczym niebie" i sympatyczny portrecik mi zrobiłaś.....
Domero: nr 1"romantyczny wschód słońca", nr 2 kojąca kompozycja, nr4 bardzo dynamiczne i ekstra.......
Majku: nr 2 i 6 super, nr 7 i 8 (ciekawy klimat), nr 11 świetnie przysłoniłeś ostro oświetlone niebo.....
Yoshi: opowieść literackabomba, cos się dzieje.....fotki:nr 4 świetne, dynamiczne, nr 7 ekstra pomysł, z wyczuciem rysujesz portrety charakterologiczne, piękne ujęcia w trawach, nr 24 przyciaga uwagę, na dodatek ta łapka z lewej strony kadru
....
Robert: nr 1 "nie trzeba jechać w tropiki", nr 2 i 3 piękna klasyka, nr 4 lot do nieba, ekstra, nr 5 "to jest LOVE", nr 10 super kolorystyka, nr 14 bardzo naturalny portret....
....jeszcze nie wszyscy pokazali swoje dzieła......![]()
Witam! Potwierdzam to, co już wszyscy mówili, było super!
Moje typy z tych, co już są:
Magda: 8. świetne
Domero: 4. - miny modeli "bezcenne", 7. prosty motyw, ale do mnie trafia
Majku: 2. pluton egzekucyjny, 7. ciekawa perspektywa, 9., 10. bokeh nieziemski
Yoshi - cały reportaż nieziemski.
Ela: 6,10 - lubię taki klimat, 11 - woda
Robert: 4,14 moim zdaniem najlepsze, poza tym godne pozazdroszczenia wyczucie właściwego momentu.
A teraz moje:
(mówi się, że naśladownictwo jest najwyższą formą uwielbienia, więc pozwolę sobie pożyczyć pomysł Yoshi'ego)
1. Wyruszyliśmy w piękną, dziką krainę.
2. Było nas ośmiu.
3. Byliśmy pełni werwy i dobrego humoru, czekała nas wielka przygoda.
4. Szybko przekonaliśmy się, że nie jesteśmy sami. Miejscowe krasnale szybko zauważyły naszą obecność.
5. Krainę tę zamieszkiwały również olbrzymy.
6. Spotkaliśmy również ludzi - ptaków, wzbijających się do lotu o poranku.
7. Kraina ta rodziła doskonałe plony.
8. Były jednak strzeżone przez leśnych ludzi.
9. Krasnoludki okazały się gościnne, częstowały nas lokalnymi specjałami.
10. W końcu, odnaleźliśmy starożytny artefakt.
Majku, jeśli czegoś nie pomyliłem, te trzy są twojego autorstwa. Jakbyś chciał RAWy, daj znać.
2.1
2.2
2.3
Mateusz
ale niestety Twoich fotek nie widać(((((((((
miałem podobnie
jak się wylogowywałem i ciacha mi usuwała przeglądarka to po ponownym wejściu na stronę fot już nie było?
http://picasaweb.google.com/lucas.maj/
http://onephoto.net/?p0=2&p1=1&user=38702&gal=1
350d/eos300, 5d, 24 1.4, 50 1.4, 135 2.0 Metz 54 mz-4i- i dylemat czy nie rzucić tego wszystkiego!
Kurczę, chyba coś nie tak z Picasą, u mnie też raz działa, raz nie, nawet na drugim PC. Dla spragnionych, link do galerii na serwerze
http://picasaweb.google.pl/kr.mateus...eat=directlink
jutro wrzucę to gdzieś indziej.
Przepraszam najmocniej za problem!