Tam trzeba jechać rano. To jest jakieś 40km od Krakowa. Poza tym chcemy jeszcze zaliczyć grillowanie - powrót wieczorem.
Tam trzeba jechać rano. To jest jakieś 40km od Krakowa. Poza tym chcemy jeszcze zaliczyć grillowanie - powrót wieczorem.
Zależy Canis jak zdefiniujemy rano
40 km to tak naprawdę niecała godzina jazdy![]()
Ja tez jestem chętny.
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
wg mnie jest tam ok 80km, przecież to mieścina zaraz koło Bielska Białej...
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Sorki, moja pomyłka.
LISTA:
1. madallenka z mężem (może przyprowadzimy jeszcze kogoś ze sobą)
2. Robert Dy
3. Yoshitaka
4. magix
Ktoś jeszcze chętny? Proszę się dopisywać do listy.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Oprócz wyjazdu w przyszły weekend dzisiaj planujemy mały wypadzik na kamienice (bramy, schody, itp) wokół rynku. Jak ktoś jest chętny to prosimy o kontakt telefoniczny. Numery znacie, a jak nie to były wyżej podawane.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ja 9tego maja mam wystawe swoich foto, wiec w sobote nie bardzo moge. W niedziele jak najbardziej. Poza tym, jesli ktos ma chec wpasc na otwarcie to zapraszam.
Za to jutro, to zn. 3 maja mam chec wyskoczenia gdzies na łąke, do lasu czy w podobne miejsce. Naszlo mnie znow na makro. Jest wsrod was ktos, tez ma chec pofocenia przyrode? Z powodu Nikona (no chyba ze i ktos tez ma) , nie moge niestety zaproponowac Tamorona 90 2.8 macro, ale moge pozyczyc Raynoxa 250R
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
5. jablam (jesli nie bedzie to sobota)
6. nessuno ( z tego co mi wczoraj mowila to chyba tez moze w niedziele)
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 02-05-2009 o 17:56 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Zmieniłem Canona na coś zdecydowanie lepszego
Poręczny, chwytliwy kolor, rewelacyjne możliwości
Czego chcieć więcej ??
http://img80.imageshack.us/img80/92/sony.jpg
Canon 50D + dodatki
Na szczęscie 50D na szyi dynda...