Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oliwka Zobacz posta
    Magda, pamiętasz sesję w studio, i jak sznurowałam Ci gorset. Powiedziałam, że jesteś bardzo szczupła, a Ty, że tak ma zostać do ślubu..........
    o jej , toś mnie zmartwiła, no chyba że w grę wchodzi powiększenie rodziny:rolleyes:

Robert, dołączam się do pozostałych i ich superlatyw dla wstawionych fotek. Myst wytypował 2, ja bardzo lubię emocje na zdjęciu i po mimo, że twarzy na tym ujęciu nie widać to najbardziej mi przypadła do gustu 6-tka.

Pozdrawiam
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    o jej , toś mnie zmartwiła, no chyba że w grę wchodzi powiększenie rodziny:rolleyes:
    Czemu jesteś zmartwiony tym, że jestem szczupła? Bo nie rozumiem... W grę nie wchodzi żadne powiększanie rodziny, przynajmniej na razie. ;mrgreen:
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madallenka Zobacz posta
    Czemu jesteś zmartwiony tym, że jestem szczupła?
    nie nie nie, to mnie absolutnie nie martwi, wręcz przeciwnie
    Nie byłem podczas focenia w studio i nie słyszałem całej Twojej rozmowy z Oliwką, stąd bazowałem na poście zamieszczonym przez Oliwkę "Powiedziałam, że jesteś bardzo szczupła, a Ty, że tak ma zostać do ślubu".
    Skoro tylko do ślubu, to nasuwa się pytanie: a co po???....
    ... i to mnie zmartwiło:-?
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Uprawnienia umieszczania postów