Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Jeśli dzień przed nic nie wiadomo to ja bym temu Panu podziękował.
    W giełdzie było ogłoszenie o studio w Krakowie za 40zł/h ale nie mogę znaleźć. Przynajmniej nie było problemu z kontaktem.

A na ten weekend proponuję plenerek: Cmentarz Żydowski przy ulicy Siedleckiego.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Jeśli dzień przed nic nie wiadomo to ja bym temu Panu podziękował.
    W giełdzie było ogłoszenie o studio w Krakowie za 40zł/h ale nie mogę znaleźć. Przynajmniej nie było problemu z kontaktem.

A na ten weekend proponuję plenerek: Cmentarz Żydowski przy ulicy Siedleckiego.
    canis nie rozpieprzaj wszystkiego. Ja tu godzinę dogaduje a Ty se jaja robisz bo i tak na studio byś prawdopodobnie nie przyszedł. Cholera, jak Ci się nie podoba to napisz ze nie możesz i już. Prawdopodobnie będzie sobotka, godzinę ustalam. Nie tak łatwo wszystko dograć..

PS. Skoro Ci nie pasiło to jak ja załatwiam to czemu sam się za to nie wziąłeś? Typowe krytykanctwo a samemu czterech liter się nie chce ruszyć i załatwić. Ja przynajmniej coś próbuje.
    Ostatnio edytowane przez madallenka ; 06-02-2009 o 17:31
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Bywalec Awatar domero
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

1. madallenka
    2. Robert Dy
    3. Yoshitaka ---> niestety tylko do 15:30 :/
    4. kris200
    5. myst ---> niestety tylko do 15:30 :/
    6. domero + osoba towarzysząca

My podjedziemy pod studio, bo tam chyba łatwiej będzie zaparkować.

Cytat Zamieszczone przez madallenka
    canis nie rozpieprzaj wszystkiego. Ja tu godzinę dogaduje a Ty se jaja robisz bo i tak na studio byś prawdopodobnie nie przyszedł. Cholera, jak Ci się nie podoba to napisz ze nie możesz i już. Prawdopodobnie będzie sobotka, godzinę ustalam. Nie tak łatwo wszystko dograć..

PS. Skoro Ci nie pasiło to jak ja załatwiam to czemu sam się za to nie wziąłeś? Typowe krytykanctwo a samemu czterech liter się nie chce ruszyć i załatwić. Ja przynajmniej coś próbuje.
    Myślę, że Canis po prostu zazdrosny jest lekko o swą kobietę, jak każdy normalny facet zresztą w takiej sytuacji (tak myślę).

Uprawnienia umieszczania postów