Niestety - to nie koncert na rynku i trzeba mieć akredytację z Cracovii.
Ale na ten sezon to już kiepsko - kończy się.
Ale jak masz jakieś szkiełko typu 200-300mm to w przyszłym roku myśle że mógłbyś coś pofocić
Zawsze możesz kupić bilet i zasiąść z aparatem na trybunach - są praktycznie tak wysoko jak platforma foto. Bilet kosztuje 10zł, a focić można ile wlezie ;P
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
coraz bardziej przypalam się do 70-200 i w knajpce jak koledzy dali chwilę się pobawić, to wiem, że szkło będzie (muszę jeszcze dyskretnie budżet domowy po przestwiać)
Ta fotka z 4 bramką miodzio
A co do trybun i focenia za cenę biletu, to miałbym obawy czy nie będą dymić za taką armatkę na trybunach![]()
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Nie - już nieraz łazilem i fociłem z trybun bez akredytacji i nie było dymu nigdy.
Jakbyś chciał więcej to jest tutaj (link)
Maciek Toliński
tak, ale wcześniej miałem z 'pasy.org'.
A w kwestii focusa, to nie tyle nie trafiony, co mogą być fotki troszke poruszone i nie wyostrzone potem odpowiednio. Generalnie są zmniejszane 5 krotnie, więc nieostrości, przy odpowiednim podostrzeniu nie widać
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
u mnie działa - teraz sprawdzałem. Możesz też spróbować wejść na http://wikipasy.pl potem hokej, ostatni mecz i galeria.
Ostatnio edytowane przez myst ; 26-01-2009 o 23:46 Powód: Automerged Doublepost
Maciek Toliński
u mnie działa w porządku... Może masz admina za Wisłą i blokuje strony Pasów
a co do zdjęć myst to to chyba raczej nietrafione, bo z akcji w tym samym miejscu tafli masz nieporuszone prawie wszystkie...
Ale ja się nie czepiam, ja podziwiam, bo na prawdę mi się podobają (30 numer rewelacja jak dla mnie...)
Może by tak wydzielić OT? Czy na sali jest sprzątaczka?