Dobra Panowie, to rozumem, że spotykamy się pojutrze przed południem (sobota). Może ustalmy jeszcze o której godzinie i gdzie?
Dobra Panowie, to rozumem, że spotykamy się pojutrze przed południem (sobota). Może ustalmy jeszcze o której godzinie i gdzie?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Ja niestety wypadam - jaki to mówią grypsujący : kichawa nawaliła i muszę zakiblować... ;/
Następna sobota (17) jak najbardziej myślę![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
hehczyli to tak jakbyś nas namawiał na przełożenie spotkania
No ale wracając do tematu obecnej soboty (bo chyba nie przekładamy? :P)
Miejsce, kto ma jakiś pomysł? Bo z kamienicami przy Długiej czekamy na Canisa aż będzie miał wolne - w końcu to jego pomysł
Ja myślę, że decyzja w rękach jedynej Kobiety w naszym gronie - nikt na nią nie nakrzyczy, że złe miejsce wymyśliła bo nie wypada![]()
![]()
Mnie jest wszystko jedno gdzie, a godzina... 6.30-7.00 najwcześniej myślę (Wsch. słońca: 07:37)...
Wtedy to ja nie dam rady bo wyjeżdżam na deske..
No tak.. A potem jak zawsze winne są kobiety..No ale wracając do tematu obecnej soboty (bo chyba nie przekładamy? :P)
Miejsce, kto ma jakiś pomysł? Bo z kamienicami przy Długiej czekamy na Canisa aż będzie miał wolne - w końcu to jego pomysł
Ja myślę, że decyzja w rękach jedynej Kobiety w naszym gronie - nikt na nią nie nakrzyczy, że złe miejsce wymyśliła bo nie wypada
Mnie jest wszystko jedno gdzie, a godzina... 6.30-7.00 najwcześniej myślę (Wsch. słońca: 07:37)...Propozycja moja jest taka: albo się spotkamy od fontanną jak zwykle a potem gdzieś pójdziemy, albo spotkajmy się w miejscu niedostępnym /mało dostępnym dla ludzi i pofocimy krajobrazy (ładny śnieżek leży).
Galeria
jak wspominałem wcześniej, w przyszły weekend ze względu na wyjazd firmowy nie dam rady, stąd czy będą chętni, czy też nie, ja się wybieram
przyznam, że mam problem ze zidentyfikowaniem fontanny??? gdyby można było prosić o bliższe namiary
godzina proponowana przez kris'a mi odpowiada
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Galeria
też nie zaliczałem tam miejsca zbiórki![]()
No to może przemyślmy ten Zakrzówek raz jeszcze? Możemy się umówić jakoś w mieście i podjedziemy razem na Zakrzówek? - tylko, że 7.00 to będzie trochę późno moim zdaniem na taką opcję?
Pozostali - wypowiadać się![]()