Strona 36 z 433 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dobra Panowie, to rozumem, że spotykamy się pojutrze przed południem (sobota). Może ustalmy jeszcze o której godzinie i gdzie?
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja niestety wypadam - jaki to mówią grypsujący : kichawa nawaliła i muszę zakiblować... ;/
    Następna sobota (17) jak najbardziej myślę
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    heh czyli to tak jakbyś nas namawiał na przełożenie spotkania

No ale wracając do tematu obecnej soboty (bo chyba nie przekładamy? :P)
    Miejsce, kto ma jakiś pomysł? Bo z kamienicami przy Długiej czekamy na Canisa aż będzie miał wolne - w końcu to jego pomysł

Ja myślę, że decyzja w rękach jedynej Kobiety w naszym gronie - nikt na nią nie nakrzyczy, że złe miejsce wymyśliła bo nie wypada

Mnie jest wszystko jedno gdzie, a godzina... 6.30-7.00 najwcześniej myślę (Wsch. słońca: 07:37)...

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Ja niestety wypadam - jaki to mówią grypsujący : kichawa nawaliła i muszę zakiblować... ;/
    Wtedy to ja nie dam rady bo wyjeżdżam na deske..
    No ale wracając do tematu obecnej soboty (bo chyba nie przekładamy? :P)
    Miejsce, kto ma jakiś pomysł? Bo z kamienicami przy Długiej czekamy na Canisa aż będzie miał wolne - w końcu to jego pomysł

Ja myślę, że decyzja w rękach jedynej Kobiety w naszym gronie - nikt na nią nie nakrzyczy, że złe miejsce wymyśliła bo nie wypada

Mnie jest wszystko jedno gdzie, a godzina... 6.30-7.00 najwcześniej myślę (Wsch. słońca: 07:37)...
    No tak.. A potem jak zawsze winne są kobiety.. Propozycja moja jest taka: albo się spotkamy od fontanną jak zwykle a potem gdzieś pójdziemy, albo spotkajmy się w miejscu niedostępnym /mało dostępnym dla ludzi i pofocimy krajobrazy (ładny śnieżek leży).
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madallenka Zobacz posta
    No tak.. A potem jak zawsze winne są kobiety.. Propozycja moja jest taka: albo się spotkamy od fontanną jak zwykle a potem gdzieś pójdziemy, albo spotkajmy się w miejscu niedostępnym /mało dostępnym dla ludzi i pofocimy krajobrazy (ładny śnieżek leży).
    Ktoś winien musi być
    Czemu się nikt inny nie wypowiada :P ?
    Dla mnie miejsce jest obojętne, może być miasto, ale chyba przy śniegu takim to lepiej jakieś widoczki, cokolwiek chociażby Zakrzówek, albo Bielany, albo jeszcze coś innego?

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Wtedy to ja nie dam rady bo wyjeżdżam na deske..
    jak wspominałem wcześniej, w przyszły weekend ze względu na wyjazd firmowy nie dam rady, stąd czy będą chętni, czy też nie, ja się wybieram

przyznam, że mam problem ze zidentyfikowaniem fontanny??? gdyby można było prosić o bliższe namiary
    godzina proponowana przez kris'a mi odpowiada
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    przyznam, że mam problem ze zidentyfikowaniem fontanny??? gdyby można było prosić o bliższe namiary
    godzina proponowana przez kris'a mi odpowiada
    Fontanna na Placu Mariackim.
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Fontanna na Placu Mariackim.
    thx canis
    jeszcze nie zaliczałem zbiórki w tym miejscu
    5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris200 Zobacz posta
    Ktoś winien musi być
    Dla mnie miejsce jest obojętne, może być miasto, ale chyba przy śniegu takim to lepiej jakieś widoczki, cokolwiek chociażby Zakrzówek, albo Bielany, albo jeszcze coś innego?
    Też myślałam o Zakrzówku.. Może być ładnie przy takim zimowym krajobrazie. Ale OK, ostatecznie zatem spotykamy się o 7:00 pod fontanną na placu marackim,tak? Pasuje wszystkim?
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    thx canis
    jeszcze nie zaliczałem zbiórki w tym miejscu
    też nie zaliczałem tam miejsca zbiórki

Też myślałam o Zakrzówku.. Może być ładnie przy takim zimowym krajobrazie. Ale OK, ostatecznie zatem spotykamy się o 7:00 pod fontanną na placu marackim,tak? Pasuje wszystkim?
    No to może przemyślmy ten Zakrzówek raz jeszcze? Możemy się umówić jakoś w mieście i podjedziemy razem na Zakrzówek? - tylko, że 7.00 to będzie trochę późno moim zdaniem na taką opcję?

Pozostali - wypowiadać się

Strona 36 z 433 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686136 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów