No ja tez sie pewnie z moja setka pojawie jak bedzie jakis ludzki terminMyst, Ty miales ostatnio fisha i 10-20? Bo jakos ich nie mialem okazji dluzej macac nigdy
![]()
No ja tez sie pewnie z moja setka pojawie jak bedzie jakis ludzki terminMyst, Ty miales ostatnio fisha i 10-20? Bo jakos ich nie mialem okazji dluzej macac nigdy
![]()
Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...
no to jeden tamron Agnieszki i moja 100 2.8 juz jest.. jakby ktos chcial wyprobowac pierscienie posrednie Kenko z przeniesieniem automatyki to dajcie znac to wrzuce do torby
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Bardzo proszę, chętnie podłączę je do 85.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Co do pierścieni to też z chęcią je podepnę na moment.
A termin proponuję w któryś weekend z soboty na niedzielę.
no to zapowiada się mocne obściskiwanie sprzętupozostaje jeszcze pytanie w którym miejscu i kiedy to nastąpi
![]()
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Witam wszystkich!
Niedawno rozpocząłem przygodę z fotografią, a że czuję ciągły głód fotografowania, bardzo chętnie wybrałbym się z Wami na jakiś nocno-poranny plenerek
A jeszcze gdyby to był przyszły weekend...
A jeszcze jak będzie możliwość pomacania 100 2,8 macro, które chciałbym w najbliższym czasie nabyć to już wogóle miodzio
No i wogóle miło byłoby Was poznać
Niedawno wybrałem się samotnie na taki spacerek poranny, ale jeszcze nie miałem UWA, teraz chciałbym go jakoś spożytkować
Poniżej kilka fotek z tego wypadu, mam nadzieję, że nie zaśmiecę wątku.
Cieszę się stary, że Ci się niektóre nasze kadry, aż tak spodobały, że aż zapragnąłeś się nimi zainspirować...
Zapraszamy na plenerki!
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Masz rację. Niektóre
Ale fakt, inspiracji póki co mi jeszcze brakuje, więc większość moich kadrów jest typowa i "oklepana" bądź podpatrzona. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.