Chętnie, ale w taki wieczór kiedy drzewa będą mocno ośnieżone, a dzisiaj słońce stopi śnieg...u mnie włączenie subskrypcji nie działa, albo nie potrafię tego zrobić....
Chętnie, ale w taki wieczór kiedy drzewa będą mocno ośnieżone, a dzisiaj słońce stopi śnieg...u mnie włączenie subskrypcji nie działa, albo nie potrafię tego zrobić....
Myślę że do końca nie stopi. N TVNMeteo na jutro zapowiada opady, potem kolejne dni mają być bez śniegu ale pochmurne. W sumie wieczorem to chmury nie przeszkadzająMożemy się umówić na ostateczną decyzję koło 18.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Jeżeli jeszcze sypnie to ok. 22 chętny jestem na północną część Plant.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Dzisiaj to raczej nie sypnie, podobno jutro ma trochę dosypać ale niewiele.
Myślałem o trochę wcześniejszej godzinie, ok 20
Moje gnioty
Moje gnioty 2
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Chyba przekładamy plener, czekamy na więcej śniegu![]()
Moje gnioty
Moje gnioty 2
o jaki fajny wątek, z okazji, że będę ładnych kilka łikendów w tym roku zamulał w Krakowie, chętnie podepnę się pod jakąś zorganizowaną akcję, albo zapraszam do przyłączenia się do mnie, bo mam zamiar pozwiedzać gród Kraka już w najbliższy łikend (w grę wchodzi również focenie nocne z soboty na niedzielę). Pozdrawiam ;-)
6D + C16-35L IS + 35L +50Art + 135L
Noo i powiem tyle/a raczej napiszę. Postów widze dużo, żadnego mail'a ze subskrypcji NIE DOSTAŁEM. Jak działało od zaraz, to teraz nie działa ! I jak by wypalił wypadzik to dalej nic bym nie wiedział ... Niestety aż takim czasem nie dysponuję co by siedzieć tylko na tym forum 24h, jestem też na innych, załączyłem subskrypcje i otrzymuję mail'e dokladnie na ten sam adres mail'owy.
...u mnie subskrypcja działa tak, że otrzymuję powiadomienie tylko o pierwszej odpowiedzi na mój post, powiadomienia o postach późniejszych nie są przekazywane...
Tak ma działać. Ja teraz nie otrzymuję nic
EDIT
+ teraz dostałem mail'a.
Ostatnio edytowane przez Manekin ; 12-02-2013 o 21:22