EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
W sumie czerwcowy termin też zły nie jest.
Najbliższy weekend ma być deszczowy i zimny, to może lepiej zorganizować wyjazd w późniejszym terminie.
Nad TuningShow też się zastanawiam, przynajmniej nad zadaszoną częścią![]()
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Nie wrzucaliśmy na FTP bo nikt nie wykazał tym zainteresowaniawszystkie zdjęcia znajdziesz przeglądając forum parę stron wstecz. Znajdziesz też tam zdjęcie zaklejonego Canon'a
Ja nad Tuning Show zastanawiałem się głównie ze względu na pokazy driftu itp. ale faktycznie, pogoda ma być nieciekawa a w środku pewnie będzie niezły tłok - wiadomo hostessy i fajne samochody, dlatego jeszcze się nad tym zastanawiam...
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Ja pewno wybiore sie na takie "zabytki " co Robert zalinkowal, prosze tylko o wczesniejsze info, mam ostatnio ograniczony dostep do netu a z czasem to juz masakra, samymi ftp moge sie zajac, tylko jeszcze nie spotkalem sie ze swoim serwerem, wiec i krokusow z gps nie wrzucilem, mam jeszcze jakies 1TB wolne , tym ze obecnie na wolnym laczu (grzecznosciowo) . Foty poogladalem rowniez z fejsaa nawet zaciaglem, mialem na mysli pliki fullsize
wypedzelkowalem nawet naklepki
w czerwcu 7-10 nie dam rady, ale moze cos sie zmieni jeszcze ...
Chciałem tylko poinformować, że zmieniły mi się plany i jutro nie dam rady wybrać się na tuning. Życzę dobrej zabawy i czekam na jakieś wasze fotki!
szymkowski dobrze, że sie nie wybrałeś na TS bo taka lipa ludzi pełno, a obiektow do foto brak ^ ^
Kilka z naszej wyprawy na krokusy (Dorota pierwszy raz w Tatrach).
1. Taka była pogoda i widoczność (Gęsia Szyja)
2. Dorotce jak widać podoba się pierwszy raz w Tatrach
3.
4.
5. Tu już w drodze do Doliny Chochołowskiej
6. Zachwyt krokusami.
7. Kilka naszych wizjii krokusów.
8.
9.
10.
11. ... albo tak ...
12. ... albo tak
13.