"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
około 17stej wybieram się na Rynek i okoliczne uliczki połapać trochę cieni, jeśli jest ktoś chętny dołączyć zapraszam)
madallenka o ktorej jutro ten wypad do ogrodu bot. ???
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
no to super postaram sie byc jak bede w dorodze bede dzwonił do zobaczenia![]()
Dzisiaj w prognozie pogody w Telewizji Kraków zachęcali do wycieczek w Tatry na krokusy. Pogodynka mówiła ile to krokusów jest w Chochołowskiej, na wizji widać łan krokusów a w tle... wagonik kolejki na KasprowyPotem było nawet zbliżenie na ten wagonik.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
PawelB wbijasz jutro do ogrodu ??? musisz mi zorbic nowe zdjecie profilowe ciamjangiem......^ ^
Może gdzieś się wybiorę. Ale mam dziś grilla, więc nie wiem o której się skończy, może być to trochę póżniej. Od jakiegoś czasu wybieram do Rynku z aparatem ale jest jak jest. Raczej boczne uliczki bo w centrum to stonka i nic więcej, byłem wczoraj tzn dzis na piwku z kumplami, masakra. Chyba, że pofocić kolejke do zapiekanek ...ale w środku tygodnia nad ranem jak najbardziej może być ścisłe centrum
Ogród dziś dla mnie odpada j.w.
No i muszę siąść nad fotami z krokusów, bo jeszcze nie wszystko "oglądałem"
Jak by wyszło dziś coś wieczorem piszczcie, może uda mi się jeszcze brata wyciągnąć
Aaaaaa jak by co, @ mam zawsze ze sobą, wezme jak by co statyw, hmmm mini statyw![]()
Ostatnio edytowane przez Manekin ; 28-04-2012 o 10:08