Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A do tego mamy chyba największa liczbę dni bezwietrznych w roku, coś ok. 100, duże zagrożenie powodziowe i gradowe. W ogóle wg badan meteorologów (niestety już nie pamiętam źródła) małopolska to region najbardziej w Polsce narażony na kataklizmy...

Dopiero zaczyna Awatar Lukegt
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

WhiteWolf, okres od listopada do lutego jest gorszy dla zarabiających niż hobbystów Slubów nie ma, a Ty możesz w każdej chwili się spakować i jechać w góry, które zimą jak mało kiedy (no chyba że jesienią - listopad?) są piękne Więc nie ma co narzekać tylko robić zdjęcia.

Bangi, taaaaa i jeszcze trochę czasu a zaczną nas nawiedzać trzęsienia ziemi i fale tsunami na Wiśle Nie mamy znowu tak źle, są rejony na świecie gdzie faktycznie lepiej z domu nie wychodzić.

A do robienia zdjęć to każda pora roku jest dobra

Coś już napisał Awatar WhiteWolf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukegt
    okres od listopada do lutego jest gorszy dla zarabiających niż hobbystów Slubów nie ma
    Nie zarabiam na fotografii bo jest to dla mnie hobby i sposób na ucieczkę od szarości dnia codziennego ale znam troszke osób zajmujących się tym profesjonalnie i wiem, że w tym okresie też mają śluby ( choć mniej ) a do tego zimowe sesje w plenerze czy studio itd. Hobbysta ma to utrudnienie, że pracuje jeszcze poza pstrykaniem a większość z tych, kórych znam i robią śluby - zajmują sie tylko tym więc czasu mają nieco więcej :P Oczywiście u każdego wygląda to zupełnie inaczej. Ja pracuje na 3 zmiany i naprawde zazwyczaj nie mam kiedy bo albo jestem po nocce w pracy i musze troche odespać a później odbieram córe z przedszkola itd itp. A jak mam popołudniówki to idę na 12 i wracam o 23. Kiszka. Dlatego też poluje na weekendowe plenerki ( choć weekendy też mam 2 w miesiącu zajęte w pracy ). Tak więc jak coś to chętnie gdzieś wyskocze :P
    Canon 50D i sporo chęci...

Uprawnienia umieszczania postów