3 maja jesli mnie zabierzecie 7 arbajt![]()
3 maja jesli mnie zabierzecie 7 arbajt![]()
Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII
1. madallenka - 3 i 7 maja - obojętne
2. Robert - 3 i 7 maja - obojętne?
3. canis - 3 i 7 maja - obojętne
4. gozno44 - 7 maja
5. ep09gregory - 3 maja
4. gozno44 - 7 maja
5. ep09gregory - 3 maja
6. nessuno - 7 maja
4. gozno44 - 7 maja
5. ep09gregory - 3 maja
6. nessuno - 7 maja
7. Elisabeth 3 lub 7
4. gozno44 - 7 maja
5. ep09gregory - 3 maja
6. nessuno - 7 maja
7. Elisabeth 3 lub 7
8. Jablam - w sumie moge codziennieA tak na serio... jesli juz to 7 my...
No chyba ze macie wolne 2gi maja........ albo np sobota 30ty...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
To myślę, że mozna by wstępnie ustalić 7 maja.
Jutro ok. 7-8 wybieram się do Parku Etnograficznego w Wygiełzowie. Dwa wolne miejsca w samochodzie. Ma ktoś ochotę dołączyć?
http://www.mnpe.pl/index.php?option=...d=49&Itemid=55
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Czyli rozumiem, że ustalony termin to 7 maja. Co do godziny i transportu (pociąg, auto?) trzeba będzie się dogadać przed samą sobotą. Rozumiem, że na razie lista wygląda tak:
1. madallenka
2. Robert
3. canis
4. gozno44
5. nessuno
6. Elisabeth
7. Jablam
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Jakies ustalenia? Kiedy jedziemy? Jak jedziemy?
No z tego co widze to macie 6 osób... ja odpadam bo mam wlasny transport w postaci dwóch nóg... wychodzi ze albo na 2 auta albo.... autobusy.. z Krakowa busy jezdza prawie co godzine albo i czesciej... UniBus na pewno z dworca autobusowego stanowisko 9 (na dole).... i wysiadacie w Katowicach na ul Korfantego kolo Spodka... stamtad to 5 przystankow tramwajem do zoo..
http://www.uni-bus.com.pl/rozklad_jazdy#katowice-krakow
Bus kosztuje 12 zl i jedzie godzine... Wiem ze jeszcze jest jeden przewoznik, tez z DA w Kraku na dole... chyba stanowisko 12... one jakos tez tak co godzine jezdza wiec w polaczeniu - macie co 30 minut autobus.
Pociagiem sie nie pchajcie bo to bez sensu jechac 2 godziny pociagiem Krakow-Katowice (70KM!) i dodatkowo placic 14-18 zl za bilet. Jak juz sie zoorganizujecie, to dajcie znc zebym wiedzial gdzie mam sie zjawic....
Acha i jeszcze jedna sprawa - parking ..... zoo takowego nie ma (park wokół) , a i potrafi byc niezle zapchane na ulicy Chorzowskiej/Katowickiej wiec, czasem lepiej jest zaparkowac gdzies obok i po prostu przejsc sie kawalek. Sobota to niestety - tlum ludzi na weekendowe spacery z dzieciakami.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje