Ja tez sie postaram byc![]()
Ja tez sie postaram byc![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
A ja mam jeszcze pytanie - czy ktos wolalby umowic sie na poranne focenie tego 27go??? SNieg co prrawda poszedl sie kochac ale za to moze jakies mgielki fajne? Jakies widoczki? RYnek glowny i swiecidelka na slupach trocha sie znudzily...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
mysle ze z porannym foceniem moze byc problem, po swietach duzo ludu odpoczywa. co do mgielek roznie z nimi bywa, niewiadomo czy beda rano. zobaczmy co reszta powie. ja osobiscie wolalbym popoludniu lub za dnia od poludnia
Ja nie mam czasu przed południem, Tylko wieczór.
Elisabeth nawzajem![]()
Witam!
Trochę się nie odzywałem, o 16.30 będę, rano też by mi odpowiadało, ale najlepiej jak najwcześniej, w okolicach wschodu słońca, i warto by pomyśleć o jakiejś ciekawej miejscówce na rano. Pogoda, jeśli się utrzyma, daje spore szanse na mgłę.
Wzajemnie, zdrowych wesołych!
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
mi odpowiada wieczór, wcześniej umówiona 16 30.
Proszę Państwa! ustalmy jedną godzine o ktorej sie spotkamy. tak bedzie najlatwiej.
Ok, nie ma problemu, luz. W sumie na ranny plener można się ustawić kiedy indziej. Zatem - 16.30, brama Floriańska.
A tak w ramach wieczornego świąteczego spacerku my wybieramy się dzisiaj coś pofocić w okolicach rynku. jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy. Jesteśmy pod telefonem: 505-599-950 lub 502-299-655.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
wybaczcie niestety jutro nie dam rady