W najbliższy weekend i w przyszłym tygodniu niestety odpadam. W dniach 13-22 nie będzie mnie w Krakowie.
W najbliższy weekend i w przyszłym tygodniu niestety odpadam. W dniach 13-22 nie będzie mnie w Krakowie.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ja jestem za, tylko w sobotę chyba odpadam (tak od 9 rano jakoś).
kris200 - wiesz, mówią kto stoi w miejscu, ten się cofa,
A co do ilości fotek twoich, to jak dla mnie super - nie mam ambicji, żeby tam były tylko moje- jeśli tylko będą dobre, z chęcią będe publikował 'te nie moje'![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Ja w ten weekend odpadam.
hmm.. czyli wynika z tego, że ciężko będzie się spotkać w tym tygodniu. I następnym jak dobrze rozumiem?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
ja już wiem na 100% że w piątek i w sobotę mam hokeja wieczorkiem, więc ewentualnie mógłbym rano gdzieś się wybrać. Może coś w niedzielę albo w tygodniu?
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
w ten weekend, ja odpadam raczej...
ale w tygodniu mogę ewentualnie![]()
Eeee no nie róbcie mi tak!W tygodniu nie dojadę.
Spoko, ja się pisze tylko na weekendy w zasadzie.
Heh, no dobra, to ja napisze konkretnie. W sobotę (bardziej prawdopodobne) lub niedzielę chcę się wybrać w pobliże torów PKP by poeksperymentować coś niecoś. W prokocimiu jest taka fajna kładka nad torami (koło bagrów) i tam się wybieram. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam - jak nikomu się nie będzie chciało to pójdę sama.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria