a wiec rozumiemy ze MagdaS przyjdzie z siostra ktora to bedzie miala "wielka sesje" gratis
pozostaje wiec kwestia miejsca i czasu
czy ktos bierze jakies oswietlenie? czym wyzwalene jesli tak?
a wiec rozumiemy ze MagdaS przyjdzie z siostra ktora to bedzie miala "wielka sesje" gratis
pozostaje wiec kwestia miejsca i czasu
czy ktos bierze jakies oswietlenie? czym wyzwalene jesli tak?
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Jeśli dzień przed nic nie wiadomo to ja bym temu Panu podziękował.
W giełdzie było ogłoszenie o studio w Krakowie za 40zł/h ale nie mogę znaleźć. Przynajmniej nie było problemu z kontaktem.
A na ten weekend proponuję plenerek: Cmentarz Żydowski przy ulicy Siedleckiego.
Studio np. http://www.studio-roger.pl/studio3.php
canis nie rozpieprzaj wszystkiego. Ja tu godzinę dogaduje a Ty se jaja robisz bo i tak na studio byś prawdopodobnie nie przyszedł. Cholera, jak Ci się nie podoba to napisz ze nie możesz i już. Prawdopodobnie będzie sobotka, godzinę ustalam. Nie tak łatwo wszystko dograć..
PS. Skoro Ci nie pasiło to jak ja załatwiam to czemu sam się za to nie wziąłeś? Typowe krytykanctwo a samemu czterech liter się nie chce ruszyć i załatwić. Ja przynajmniej coś próbuje.
Ostatnio edytowane przez madallenka ; 06-02-2009 o 17:31
Galeria
WIEM JUŻ WSZYSTKO: Jutro godz. 14(ze względów na kogoś kto zgłaszał ze tylko do 18 czy 19 może). Mam nadzieję, że wszystkim będzie pasować. możemy się umówić na pętli autobusowej - Kurdwanów??
Dopisywać się na liste, bo muszę wiedzieć kto będzie.
1. madallenka
Galeria
1. madallenka
2. Robert Dy
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
1. madallenka
2. Robert Dy
3. Yoshitaka ---> niestety tylko do 15:30 :/
BTW: gdzie tak pętla jest? możesz podać adres?
Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 06-02-2009 o 19:16
Canon 50D + dodatki
Tak, to jest adres studio. A pętla to to zakole z napisem Stojałowskiego
Yoshitaka: dobre i to. Przynajmniej coś pofocisz. A ja nadal nie wiem jaki strój preferujecie i uczesanie?? Jakieś życzenia? Czy mam normalnie ubrana przyjść?
Ostatnio edytowane przez madallenka ; 06-02-2009 o 19:20
Galeria