Ja też bym się pisał, ale bardziej jako uczeń/obserwator - nigdy nie miałem do czynienia ze studiem. Może być jutro, może być następny weekend. Ale biorąc pod uwagę czas, to może lepiej uzbierać więcej ludzi na następny weekend.
Ja też bym się pisał, ale bardziej jako uczeń/obserwator - nigdy nie miałem do czynienia ze studiem. Może być jutro, może być następny weekend. Ale biorąc pod uwagę czas, to może lepiej uzbierać więcej ludzi na następny weekend.
jak powiecie która godzina (jutro) to wtedy się zdecyduje- przyszły tydzień to jak dla mnie za daleko w przód patrzenie
Domero - chyba wszyscy jesteśmy początkujący ze studiem![]()
OK, w takim razie piszę do kumpla czy może być sobota w przyszłym tygodniu tak o 15. Żeby był czas na przygotowanie się i uzbieranie chętnych. Jak napisze że OK, to będziemy się deklarować już na 100%
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Mi na bank niedziela wypada. Przyszły weekend jest jeszcze zbyt daleko i nie jestem w stanie się określić.
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx