i człowieka tylko szlag trafia, że mi się nie udało się spotkać![]()
i człowieka tylko szlag trafia, że mi się nie udało się spotkać![]()
canon eos 40D + sigma 17-70 +50 f/1,4 + spidlajty ...
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]" Myslovitz:rolleyes:
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Mnie się podobają:
kris200 – 4
canis_lupus – 8
madallenka – 9
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Kopiec już niedługo bo kwiecień / maj (jestem cierpliwym człowiekiem) :-P . Czekam tylko aż się zazieleni i chcę poprawić kadr z zeszłego rokuAle myślę, że wcześniej można by się wybrać na jakieś wąziutkie, klimatyczne uliczki. Dzisiaj powyganiałem pająki z miecha aparatu, więc pasowało by się gdzieś ruszyć
.
Jak jest przynajmniej jedno zdjęcie które komus sie podoba to znaczy że plener jest udany![]()
ale i tak nie można narzekać - dawniej było tam zdecydowanie mniej luksów - jak pierwszy raz tam fociłem 4 lata temu, to miałem N. D70 i 70-200f4 i ostrych fot to było może 10% bo czasy typu 1/200-1/125. teraz siekam na 1/750-1/1000 to nieostrych mam jakieś 5%
Światła niby dużo , ale te cholerne lampy wyładowcze migają cały czas i każda fota kolorystycznie inna, choć robione 6kl/sek bez miany kadru
A tutaj 4 bramka Cracovii
Ostatnio edytowane przez myst ; 26-01-2009 o 00:41
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Może by tak wydzielić OT? Czy na sali jest sprzątaczka?
Dobra, sprawa jest taka, że obiecałam studio no i mam nadzieję że będzie. Kto byłby chętny? Zapytałam o terminy w jakich możemy się wbić i czekam na odpowiedź.
PS. Potem znów słyszę, że przejęłam kontrolę nad spotkaniami :P
Ostatnio edytowane przez madallenka ; 29-01-2009 o 21:45
"I love You Cię" Lisku...
Galeria