Manekin - a Ty się wybierasz? Pisałeś tam o wyjeździe w nocy z piątku na sobotę, powrót jak planujesz?
Manekin - a Ty się wybierasz? Pisałeś tam o wyjeździe w nocy z piątku na sobotę, powrót jak planujesz?
Odwolali / przesuneli mi spotkanie na Piatek (choroba) wiec moge nawet po poludniu w Piatek, jesli bedzie plan na ten wieczor i uda sie z noclegiem. powrot Niedziela wieczor.
Niestety jednak muszę w sobotę wieczorem być w Krakowie więc miejmy nadzieje następnym razem - udanego wypadu.
Ja muszę być w każdy dzień w Krakowie ....
Dogaduję się z chłopakami odnośnie pleneru, prawdopodobnie ruszam jutro po godzinie 16:00 jeśli ktoś ma ochotę wybrać się proszę o info np. tel. 5$0$8$3$2$4$5$8$3
By po wstukaniu w google np. samego numeru, nie kierowało na tą stronę. Raczej chyba nikt nie będzie szukał jaki wynik da google po takim ciągu znaków
Ogólnie można zrobić tak z wieloma rzeczami, pewno zauważyłeś, że czasami adresy mailowe też podawane są inaczej, to małpa podmieniona, lub inne sposoby. Między innymi też, by roboty miały trudniej dodać adres do swojej listy spamowej ...
Temat rzeka ...
Dzięki![]()
Czy Ktoś wybiera się dzisiaj fotografować światełko do nieba?
Chyba się wybiorę. Będę ok. 19:30.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ja jeszcze nie wiem, co prawda, ale chciałem podpytać gdzie najlepiej się ewentualnie ustawić. Widziałem na YT, że w ubiegłym roku scena była tak jak w tym i odpalali za Sukiennicami patrząc od strony Mariackiego i tu pytanie czy przy Marackim będzie ok, czy może gdzieś indziej będzie lepiej?
Czy w razie czego mógłbym się przyłączyć? Tylko, że dopiero ok. 18 będę wiedział.