o jak tłoczno z fotkami po dzisiejszym plenerku
Po mimo licznych w ostatnim czasie pięknych, bezchmurnych poranków, pogoda dziś nam sprawiła figla, mówiąc inaczej była nijaka. Nieporównywalnie więcej adrenaliny od puszki dostarczyłam nam sama wędrówka do miejsc, w których można by przynajmniej "popróbować" popstrykać (strome, ośnieżone zejścia i podejścia). Kamieniołom z zalewiskiem miejscami ma pionowe ścianki o wysokości od kilku do kilkunastu metrów nad lustro wody, ponadto sama pora i taszczone graty nie nastrajały do nie przewidzianej kąpieli
Poniżej zamieszczam grupowe dość wąskiego dziś grona zapaleńców(padający śnieg, dmuchający wiatr i grube chmurska - rewelacja brrr
)
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
No wreszcieA ja już myślałem że się wszyscy w rybki przeręblowe zabawiliście i tyle po Was ...
Czekam na więcej foteczek!!!![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Wrócę do domu - wywołam to wrzucę. Wypad fajny i z przygodami.
podpinam, co udało się wycisnąć przy posiadanych umiejętnościach w tych warunkach
Z czasem wszystko się sypie
Kamień tez może dać buzi![]()
Robert na półce (ciekawe czy na sprzedaż)
Przesmyk z dzikim drobiem
Nasz rodzyneczek
I kolejne słoneczne ujęcie
5D + grip + 50D + grip + C 70-200IS/2,8L + C 35/1,4L + C85/1,8 + C17-55/2,8 + 580 EX II + 430EX + slikpro330dx
Drażni niejednakowy WB.
canis wypadł jak kozica po skałkach z puchą więc wykorzystałem okazję i za dużo z madallenką nawijałem, żeby się dobrze skupić na ujęciu
myślę myst, że mocno byś się dziwił jaka momentami była adrenalina na wąskich, śliskich i zaśnieżonych ścieżkach.
Na koniec zwaliliśmy się na Kazimierz i miło sobie pogawędziliśmy![]()